*** ELOKUISET VIIMEISET URHEAT ***

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onhan meitä elokuun odottajia vielä täällä kärkkymässä? Päivät kuluu hitaasti, mieli vaihtelee " entä jos tänään" ja " ei kuitenkaan tänään" välillä. Mulla supistelee paljon ja napakastikin, mutta ei silti tarpeeksi! On tämä kyllä aikamoista aikaa...Mutta ei se auta kuin odotella.40+4

Kommentit (11)

Vierailija

Hei!

Siis tyttö syntyi meille 28.8.07. 18tuntia yritettiin ja sitten päädyttiin sektioon. Huh huh! Paino 3558g ja pituus 51cm. Pipo 32. Kotona ollaan ja yöt valvotaan. Äiti siis väsyksissä. No ei täälä kertaa muuta.

Vierailija

Täällä sitä tosiaan ollaan vielä yhdessä koossa... Eihän tässä mitään hätää ole. Mutta kyllähän se vauva olis jo kivempi tossa sylissä. Kipeitäkin supistuksia on ollut mutta ei sen kauempaa et olis päässyt ajatteleen et lähtö olis nyt.

Eiköhän nää meidän loppukuun odottajien nyytitkin sylissä ole viimeistään ens viikon lopulla. Vaikkei se vältttämättä paljon lohduta tällä hetkellä...-nelliina- 40+4

Vierailija

syntyi 29.9 klo 16.50. sairaalassa ehdittiin olla 50min ja koko synnytyksen kestoksi kirjattiin 2t50min.olin sairaalassa jo 9cm auki. mutta pääasia että ehdittiin,en ollut meinaan kotona vielä " niin" kipeä,ja jahkisin mennäkö vaiko eikö mennä.

paino 3060g 49cm pipo 34cm. syntyi rv 40+6.

sairaalasta kotiuduttiin lauantaina. paino on laskenut liikaa,joten lisämaitoa käytetään tissittelyn jälkeen. tänään neuvolassa painokontrolli, toivottavasti on paino lähtenyt nousuun,niin ei tarvis huolestua.

synnytystarina lähiaikoina tonne toiselle osastolle.ja varmaan vauva puolella jatketaan =)

neitiniiskunen ja " aatami"

Vierailija

..laskettu päivä on ylitetty tasan viikolla. Viime viikon alussa oli pari kertaa hilkulla että lähetäänkö synnärille mutta viime hetkellä supistukset sitten hiipuivat. Nyt ei oo enää juuri mitään oireita, huoh.. Torstaina on sitten yliaikakontrolli heti aamulla. Jos menisi saman kaavan mukaan kuin esikoisen odotus, lähtö tulisi ensiyönä. Mutta tuskin sen varaan kannattaa kauhiasti laittaa :-)Tsemppaukset kaikille " kärvistelijöille" ja Onnittelut vauvansa jo saaneille!!Terv. JaanaX (ahkerasti lueskellut mutta laiskasti kirjoitellut elokuinen) & masuvaavi tasan 41

Vierailija

täällä ite kuitenkin ODOTELLAAN rv 41+2 huomenna onneks neuvola ja sieltä yliaikakontrolliin,jospa rupeis sit tapahtumaan.onnea kaikille synnytykseen ja jaksamisia odotteluun!

Vierailija

Pakko oli tulla tsemppaamaan teitä jotka vielä yhdessä kasassa ootte! (ja nostamaan pinoa) Toivottavasti kuulemme teistä pian vauvautumis-merkeissä tuolla vauvapuolella...eli tervetuloa sitte sinne!Oikein paljon onnea vauvautuneille, ainaki Täplä oli vauvansa saanut ja vielä elokuun puolella! Noh syyskuu on ihan yhtä hyvä kuukausi viettää synttäreitään! :)Meillä vauva-arkea vietetään, aika menee kiitämällä ja lapsi kasvaa silmissä, pikkumies syö kovasti ja on hommannu itelleen sellaset hamsterin posket (luulee raukka ilmeisesti että ruokaa ei välttämättä seuraavalla nälkä-kerralla saakkaan :)) Yöt nukutaan pätkissä, tissille nukahdetaan... ihanaa on!Koittakaahan jaksella, palkinto odottaa noutajaa pian teilläkin!!Nani76 ja Vilperi J 24pv (jo)

Vierailija

Yliaikaiskontrolli Taysissa tänään. Kaikki ok. Lauantaina alkaa kohdunsuun kypsyttely, jos ei ennen sitä vauva synny. Painoarvio oli tänään noin 3800 gr.Elma + vauva rv. 41+2Vierailija

Eli 31 pvä klo 14.13 näki päivänvalon odotettu " tyttömme" . Tyttömme 4v ja 1,7v saivatkin siis pikkuveljen 3650g ja 51cm. Synnytys oli nopea ja suht helppo. Ponnistusvaihe oli tuskainen mutta kesti onneksi vain 3 minuuttia.Jaksamista kaikille elokuisille!Täplä ja poju 3vrk

Vierailija

Toivottavasti enää max viikko yhdess koos. Nyt viikkoja 41+3. Kyllä jotenkin alkaa jo tympii :( Kipeä jokapuolelt ja supistelee, mut mitään ei kuitenkaan tapahdu!

Vierailija

Ti 4.9 koko päivän supistelua. Yhdeksän aikaan illalla säännöllistyivät. Klo 23 olin jo kuulema jo niin kipeänoloinen (ja olinhan minä!), että mies soitti taksin. Tuskaa ja kipua, taksikuskikin sen huomasi, ajoi päin punaisiakin. Suoraan synnäriin...ja poika syntyi klo 23.59, ponnistusvaihe 1 min. Kokonaissynnytysaika vajaa kolme tuntia, ei mitään puudutteita.

Pojalla pituutta 50 cm, paino 3540 gr.

Eilen kotiuduimme, kaikki on hyvin.Elma + poitsu 4 pv.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat