Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G: Uusioperheet!

Vierailija

Mikä on lapsilukunne ja minkä ikäisiä?

Kauanko olette olleet miehenne/naisenne kanssa yhdessä?

kauanko edellisen suhteen päättymisestä on (lapsien isän kanssa) ?

Oletko onnellinen?

Mitä nykyisessä tilanteessa muuttaisit? ( onko vwwmäisiä exsiä tai muuta)

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Kolme lasta. Miehellä edellesestä liitosta 1 tytär ja meillä kaksi yhteistä.No ei olla onnellisia ero tulossa tai siis erottiin.oltiin yhdessä 4v. Minun erosta lain mukaan 6kk kun tavattiin miehen erosta n.1v6kk

Vierailija

[/quote]


Poikansa kun on ekalla kierroksella, niin olisi varmaan toivonut " saman tasoista" puolisoa. Onneksi poikansa on toista maata ja katsoo ihmistä, ei menneisyyttä. Muuten en muuttaisi yhtään mitään.

[/quote]
Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Toivottavasti miehesi saan pian nähdä normaalisti lastaan.Omat ongelmat tuntuvat sinun tekstiäsi lukiessa aika pieneltä (mm. veemäinen anoppi).ap
mullakin surkee lasten mummi ja ex anoppi t. oliko se nyt 13

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Mikä on lapsilukunne ja minkä ikäisiä?

5 lasta; 12, 11, 10, 5 ja 3 vuotiaatKauanko olette olleet miehenne/naisenne kanssa yhdessä?

Olemme olleet yhdessä 9 vuottakauanko edellisen suhteen päättymisestä on (lapsien isän kanssa) ?

Edellisen suhteen päättymisestä minulla vuosi ja miehelläni kaksiOletko onnellinen?

Olen onnellinen; paljon onnellisempi, mitä ydinperheessä olinMitä nykyisessä tilanteessa muuttaisit? ( onko vwwmäisiä exsiä tai muuta)


En oikeastaan mitään; paitsi miehen ex joskus heittäytyy hankalaksi, jos hänellä omassa elämässä menee huonommin. Silloin hän takertuu kaikkiin täysin epäasiallisiin pikkuasioihin. Nyt on senkin suhteen taas ollut seesteisempää jo pari vuotta... kop-kopVierailija

Eli minulla mies oli jo ns. toisella kierroksella ja lapsikin edellisestä suhteesta. Olen ollut aina ystävällinen ja mukava anopille.

En tiedä miksi ei vaan pidä minusta.ap

Vierailija

Mikä on lapsilukunne ja minkä ikäisiä?8lasta, 10v, 6½v, 5½v, 2x4½v minulla, 5v ja 2v miehellä, 6kk yhteinen, toinen yhteinen tulossa.Kauanko olette olleet miehenne/naisenne kanssa yhdessä?2vuotta.kauanko edellisen suhteen päättymisestä on (lapsien isän kanssa) ?Minulla 5vuotta, mies erosi kun tavattiin, en tosin ollut syy hänen eroonsa.Oletko onnellinen?Olen onnellinen, kaikki on just niinku pitäiskin.Mitä nykyisessä tilanteessa muuttaisit? ( onko vwwmäisiä exsiä tai muuta)Haluaisin lapsilleni paremman isän joka tapaisikin heitä joskus ja että meillä olis miehen kanssa sitä kautta joskus aikaa olla kaksinkin. No tähän on tottunut...Haluaisin että miehen ex lopettaisi katkeruutensa ja keskittyisi omaan elämäänsä, lapsiinsa ja kihlattuunsa ja jättäis meidät rauhaan. No ehkä se helpottaa käräjien jälkeen jotka onneks on jo tässä kuussa...Ja haluaisin että ainakin mies saisi tavata myös tuota 2v lastaan. Ex:nsä ei lasta hänelle ole antanut tapaamiseen koskaan, edes tunniksi. No ehkä tämäkin asia selviää siellä käräjillä.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Jotka haluavat että myös mun lapset kutsuvat heitä mummiksi ja ukiksi. Kysyivät toki minulta ensin että saavatko he olla minun lapsilleni mummi ja ukki kun tietävät että lapsillani ei ole mitään yhteyttä isänsä sukuun ja biologisiin isovanhempiin...Mulla tää on muuten kolmas kerta, tuo mun 10v poika on liitosta jossa elin kun olin 13v-19v. Ero tuli raskausaikana silloin.T:11
Vierailija

Mikä on lapsilukunne ja minkä ikäisiä?

- Meillä kaksi lasta ja ovat 7 ja 10 vuotiaat.Kauanko olette olleet miehenne/naisenne kanssa yhdessä?

-Olemme olleet viisi vuotta ja rapiat yhdessä.kauanko edellisen suhteen päättymisestä on (lapsien isän kanssa) ?

-Minulla päättyi jo odotusaikan suhde exään ja miehellä oli tavatessamme 5-vuotta edellisestä suhteestaan.Oletko onnellinen?

- kyllä :)Mitä nykyisessä tilanteessa muuttaisit? ( onko vwwmäisiä exsiä tai muuta)

-Haluaisin, että exäni panostaisi lapseensa enemmän ja anoppini on hiukan veemäinen :(apVierailija

Kaksoset 4v. ja 2kk yhteinen vauva.Yhdessä ollaan oltu vuosi.Tapasin nykyisen vielä kun olin exän kanssa.Olen erittäin onnellinen.En muuttaisi mitään. Homma toimii, exän kanssa hyvissä väleissä ja uuden miehen kanssa menee paremmin kun koskaan kenenkään kanssa. Lapset onnellisia myös.Vierailija:

Lainaus:


Mikä on lapsilukunne ja minkä ikäisiä?

Kauanko olette olleet miehenne/naisenne kanssa yhdessä?

kauanko edellisen suhteen päättymisestä on (lapsien isän kanssa) ?

Oletko onnellinen?

Mitä nykyisessä tilanteessa muuttaisit? ( onko vwwmäisiä exsiä tai muuta)
Vierailija

lapsia 3, 2 poikaa ja tyttö, yhteinen lapsikin tilauksessa :)yhdesä oltu 3v, minulla erosta oli 4v kun alettiin olla yhdessä, mehelläni 3vuotta erosta.mieheni tytön äiti on välillä kyllä tosi vmäinen, kun hänellä ei ole omaa elämää ja on kateellinen aidosta onnestamme ja rakkaudestamme...olen niin onnellinen etten ikinä ollut ydinperheessä näin onnellinen, mulla ei ole koskaan ollut näin hyvä olla ja se näkyy lapsissakin, kun äidin on hyvä olla on lastenkin. SE VAIN ON TOTUUS. :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat