Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

huolestuttaa tuttavani valinnat ja niiden vaikutus hänen lapsiinsa

Vierailija

Tuttvani muutti kesän lopulla erilleen miehestään ja haki avioeroa. Lapset nyt 8v. muuttivat äidin mukana toiselle paikkakunnalle uuteen koluun.

Nyt tuttvani palaakin takaisin miehensä luo ja lapset vaihtavat taas takaisin vanhaan kouluunsa. Ja vielä nyt keksen lukukauden.

Lapsista varsinkin pojalla on selvästi ylivilkkautta ja keskittymishäiriöitä,mille ei tehdä mitään.

En usko tuon ees taas muuttamisen ainakaan auttavan asiaa.

Laten isä on kova huutamaan ja pitämään kuria periaatteella että jollet tottele HETI tulee "isän kädestä". Tuo kaikki näkyy selvästi lapsissa. Mieestäni oli vain positiivista että lapset muuttivat erilleen huutavasta isästänsä.

Nyt tuttavani uskoo miehen kauniisiiin sanoihin ja palaa kiltisti takaisin lasten kanssa.

Mitenkä pian vanha arki taas koittaa.

Ehdotin ystävälleni että kävisi jossain koulupsykologilla tai vastaavalla juttelemassa lasten kanssa perheen lasten asioisita. Katsoi minua hyvin ihmeissään et minkä takia lapsista pitäsisi olla huolissaan kun ovat niin innoissaan päästesään takaisin vanhaan kouluunsa.

Joopa joo... juuri pari vikkoa sitten väitti ettei hällä ole yhtään sellainen tunne että haluaisi muuttaa takaisin miehensä luo. Eikä kulunut siitä kuin pari päivää niin selitti innoissaan miten he olivat puhuneet miehen kanssa asioista ja aikovansa muuttaa takaisin miehen luo.

Miten ihmeessä asiat voivat olla toisin kun miehen tunteet vaimoansa kohtaan olivat vielä alkusyksystä ihan kuolleet. Miten ne tunteet näin äisti muka ovat heränneet tarpeeksi syviksi jotta lapsille suotaisiin tasapainoinen perhe.

En voi muuta kuin katsoa sivusta ja antaa hänen tehdä omat viheensä,mutta silti...

Kommentit (2)

Uusimmat

Suosituimmat