Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko nämä bikinikuvat olla totta?!??!

Vierailija

Vai onko käsiteltyjä? Ei VOI olla kenelläkään 33-vuotiaalla tuollaisetjalat ja masu... *säikähtäneenä ryntää peilin eteen*http://www.egotastic.com/entertainment/celebrities/tara-reid/tara-reids-...

Kommentit (9)

Vierailija

Mulla maha on aina ollut hieman löysä säkki vaikka painoindeksi on ollut alhainen. Ei tuo vatsa minusta niin paha ole, mutta nuo reidet on kyllä varmaan photoshopattu tai jotain?

Vierailija

joka epäonnistui jollain tavalla, sen vuoksi maha näyttää niin kummalta. EIköhän ole imetty muualtakin. No rinnoissa on sentään silikonit pysyneet paikallaan ja mallikkailta näyttävät.Nätti nainen ois ollut jos ois jättänyt leikkaukset väliin ja ei ois ihan noin laiha.

Vierailija

Tara Reid (s. 8. marraskuuta 1975 Wyckoff, New Jersey yhdysvallat) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten rooleistaan American Pie ja American Pie 2 -elokuvissa.

Vierailija

Hyvännäköinenhän tuo Tara on, mutta tuo takaapäin otettu kuva nyt on just tätä paskalehdistön suitsutusta. Asento on ihan kamala, ja kuvakulma samoin. Normaalioloissa varmasti nätti takamus ja reidet hänellä..Laittakaahan omat bikinikuvanne tänne jonon jatkeeksi, eikös??

Vierailija

Huh huh,sen siitä saa kun ottaa kaiken maailman implantteja persuuksinsa ja sen jälkeen laihtuu...huh,kyllä on kannattavia noi kauneuslaikkaukset!

Uusimmat

Suosituimmat