Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kakkosvaiheen siirtyminen, kuka tietäisi onko mahdollista?

Vierailija

Ensi vuonna (alkuvuodesta) pitäisi mennä viimeistään suorittamaan tuo kakkosvaihe autokouluun. Nyt on tilanne se että en tosiaankaan tiedä että pääsenkö, kykenenkö siihen. Olen raskaana ja vaikean raskauden vuoksi elämä on aika hankalaa... No, ei siitä sen enempää. Lapsi kerkeäisi syntyä juuri ennen kuin väliaikainen kortti menee umpeen mutta miten sitä nyt jättäisi pienen vauvan kotiin 8 tunniksi? Ja kuinka sitä sektion jälkeen voi edes lähteä johonkin radalle tekemään äkkinäisiä jarrutuksia yms. Ei taida onnistua jos yhtä huonossa kunnossa olen kuin viimeksi sektion jälkeen :(Mitä ihmettä tässä pitäisi tehdä? On pieni mahdollisuus että vielä pääsisin tämän vuoden aikana suorittamaan sen mutta entä jos en pääse????

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Että saan varmuuden?Te joilla on ollut tuo rata-ajo lähiaikoina!!! Mitä veikkaisitte. Onko ihan turvallista suorittaa se esim. kun on 8 kuukaudella raskaana? Mietin tässä että jos kuntoudun ja pääsisin sinne radalle ennen synnytystä niin voiko jarrutuksista yms. olla jotain haittaa? Onko niitä paljon ja miten äkkinäisiä yms?ap

Vierailija

Mutta näitä ihmisiä en ymmärrä ollenkaan, ketkä monta kertaa siirtää ilman sen kummempaa syytä. Maksaa siitä ihan turhaa. Kakkosvaihe on kuiteski aika pieni juttu, eikä sitä voi edes repata.

Vierailija

Autokoulun autolla ajetaan erikseen sovittuna päivänä noin tunnin/parin lenkki ja seurataan kulutusta yms. Varsinainen ratapäivä kestää tehtävineen, pölinöineen ja radalla ajamisineen noin 8 tuntia. Ja sitten jos pimeetä ei ole ajettu niin toki se pitää vielä suorittaa. Varsinaisia kokeita (kirjallisia) ei enää ole.

Vierailija

Nyt helpottaa!!! Aloin jo miettimään että mitä jos koko inssin ja ykkösen jotuuu suorittaa uudestaan yms. Ei ole kyllä kivaa kun on lähes " toimintakyvytön" raskauden vuoksi mutta nyt on ainakin yksi huoli vähemmän :)ap

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat