Mikä tällä Miehellä(?) vippaa?? Oikeasti terve ihminen ei panisi tällaisia kuvia edes IRC;iin!!

Vierailija

http: //irc-galleria. net/view. php?nick=A-Gigi&image_id=46847437

Kommentit (7)

Vierailija

Voi ääliö. Olisikohan voinut olla kyse vaikka naamiaisista? Ja jos on transvestiittisia taipumuksia, niin miksi se häiritsee teidän elämäänne?

Vierailija

Kun Heikki Kinnunen pukeutuu naiseksi tv:ssä tai Kansallisteatterin lavalla se on komediaa tai jopa (viihde)taidetta, mutta tuo on sairasta? Miksi? Ehkä tuolla miehellä on transvestiitti-taipumuksia, tai sitten hän on niin sinut heteroseksuaalisuutensa kanssa, ettei häntä paljon nappaa pukeutua tsoukilla naiseksi. Minusta paljon nolompia ovat sellaiset herutuskuvat, joissa tytöt ja pojat pukeutuvat " oikeasti seksysti" ja poseeraavat suu mutrussa ja eroottinen katse silmissään ja laittavat näitä kuvia sitten kansioonsa...

Ja mitä, jos jossain kuvassa esiintyisi nainen miehen vaatteissa. Puvussa ja skragassa. Veikkaanpa, ettei se olisi ap:n mielestä mitenkään erityisen sairasta?

Mikä sun ongelma on ap?

Vierailija

Vaikka olisikin sadat naamiaiset niin en kehtaisi tällaisia kuvia laittaa Kymmenittäin nettiin, ja häpeäisin niin että kuolisin jos ukko tällaisia kuvia levittelisi itsestään!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat