Mitä aiotte ostaa isänpäivälahjaksi...

Vierailija

siis jos aiotte?Mikä on ollut kaikken aikojen paras lahja miehelle/ isälle?

Kommentit (14)

Vierailija

Kangasväriä vaan molempien muksujen jalkapohjaan ja "onnenpotku" molempien kankkujen kohdalle. Tykkäs kovasti ja ovat kuulemma herättäneet keskustelua futisporukan pukuhuoneessa jne...

Vierailija

olen jo ne ostanut... pitäs vaan paketoida. ollaan tuosta konsolista puhuttu sillon tällön ja mies on kovasti sitä haaveillu eli oltais todennäkösesti ostettu se joka tapauksessa joskus tulevaisuudessa. nyt päätin hommata sen isänpäiväksi ja tiedän, että siitä iskä takuuvarmasti tykkää ja on taatusti hirmu iso ylläri.

Vierailija

ja ostin sellasen kipsi jutun mihin painetaan vauvan käsi tai jalka, sellanen kehys siis mihin saa kuvan toiselle puolelle ja toi jälki toiselle

Vierailija

Ei ole ikinä ollut tapana ostaa mitään. Kortin ostan, onnittelen ja menen kylässä käymään, jos on kotona.

Lapset myös tekee varmaan päiväkodissa papalle jotain. Heidän isänsä ei lapsiaan ikinä muista synttäreillä tai Jouluna, eikä halua nähdä. Sen vuoksi ei saa mitään, kun eivät voi sille antaa mitään. Suuttuiskohan tuo jos pistäisin lapset soittamaan sille ? En taida olla niin ilkeä.Paras lahja ex-miehelle oli kun tehtiin yhdessä lasten kanssa aamupala, joka oli hänen mieleen. Hän ei pidä lahjoista, eikä niitä muillekaan anna.

Vierailija

Eli luulenpa vahvasti, että lahjarintamalla on hiljaista:) Ollaan kyllä molemmat sitä mieltä, että puolison ei tarvitse ostaa isän/äitienpäivä lahjaa. Lapsi varmasti päiväkodissa tekee kortin ja ehkä jonkun hellyyttävän lahjan. Ne on parhaita.Omalle isälle kattelen jotain. Ehkä tuolta kirjamessuilta löytyis jotain kivaa huomenna.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat