Kokemuksia Brion pinnasängystä ja hoitopöydästä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kokemuksia Brion MoonLux(?) hoitopäydästä tai pinnasängystä? Ovatko tukevaa tekoa? Suositteletteko hankkimaan?

Kommentit (5)

Vierailija

Meillä on sekä pinnis että hoitopöytä Briolta. Ovat olleet käytössä kahdella lapsellamme ja ensi vuoden alusta siirtyvät kolmannen käyttöön. Ovat olleet ihan toimivat peruskalusteet. Hoitopöydän alla mulla on ollut rottinkikorit, jotka ovat olleet ihan käytettävät. Mikäli oikein muistan, että Brion hoitopöydän korkeus oli hiukan muita markkinoilla olevia korkeampi. Tämä oli itselleni hyvä juttu, kun 180-senttisenä otan kaikki lisäsentit ilolla vastaan.Vanhat pinnasängyn suojat menivät jostain syystä pesukoneessa aivan pilalle, joten ostin viikonloppuna Stockalta Brion omat suojat. Ovat tämän kuukauden siellä kanta-asiakastarjouksessa kuten taisi olla itse sänky ja pöytäkin.t. Jogu (16+6)

Vierailija

Tykättiin kovasti. Ainoa miinus on tuo, että ei ollut laatikoita vaan hyllyt. Sopivan kokoisten korien löytäminen vaikeaa. Muuten hyvä ja käytännöllinen. Kiva kun oli rullatkin jaloissa. Erittäin tukeva kun on täyspuuta.

Vierailija

pinnis ollut esikoisella ja kovasti ollaan tykätty. On jotenkin ajaton ja kaunis malli.Nyt pinnasänky odottaa kellarissa, että saadaan taas koota se tälle kakkoselle =)Nalle rv18

Vierailija

Ostettu esikoiselle reilu 4 vuotta sitten ja palvellut nyt kahdella lapsella ja keväällä siirtyy kolmannelle. Edelleen kuin uusi. Aivan loistava sänky siis. Tukeva ja hyvä ja lisäksi tykkään ulkonäöstä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat