Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pojan nimeen apua..

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meille syntyi ihana ruskeanpunertavahiuksinen poikavauva ja ristiäiset lähestyy..Nimi on ollut valmiina,mutta emme oikein osaa päättää.Miestäni on kutsuttu pienenä jostain kumman syystä Vertiksi,ja haluaisimme antaa pojallemme tuon perimänimen joko niin että etunimi olisi Eevert (ei tarvitsisi välttämättä toista nimeä) tai sitten ihan Vertti,joka on alaston nimi ilman toista nimeä. Sukunimi on yhtä ytimekäs " kova" nimi kuin Vertti, eli toisenkin nimen pitäisi olla reipas. Lapsi on meille tosi odotettu ja rakas, olen miettinyt sopisiko mitenkään Vertille toiseksi nimeksi Armas (=tarkoittanee rakasta?) Armas on isoisopapan nimi...Vai onko tyylit sitten ihan sekaisin? Ehdotelkaa meille hyviä toisia nimiä, poika saa siis joko nimen Eevert tai Vertti ...........Kiitos teille avusta etukäteen!

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

eli Vertti Armas on aivan ihana :) Laittakaa se. En yleensä pidä lainkaan Vertti-tyylisistä nimistä, mutta tuo yhdistelmä on mielettömän suloinen. Ilman tuota Armasta olisin valinnut Eevertin.

Vierailija

mielipiteistänne!Alun perin mietimme kyllä nimeksi Eevert-nimeä, mutta maha-aikana jo olemme kutsuneet poikaa pelkästään Vertiksi ja luulempa että vaikka hänet kastettaisiin Eevertiksi, häntä kutsuttaisiin silti Vertiksi. Niinpä alamme kallistua Vertti-nimeen..Ehdotetuista vaihtoehdoista Aarre- nimi tuntui heti ihanalta, hyviä olivat myös toisiksi nimiksi Lennart ja Alarik. Itse mietin myös että Eerik- nimi sopisi Vertille toiseksi nimeksi. Voitte vielä valita suosikkinne näistä:Vertti Armas

Vertti Aarre

Vertti Eerik

Vertti Lennart

Vertti Alarik

Vierailija

Muutama ehdotus kuitenkin vielä:Vertti Vilperi

Vertti Valdemar

Vertti Hermanni

Vertti Lennart

Vertti Vinsentti

Vertti Vilpertti

Vertti Karolus

Vertti Vihtori

Vertti Ilari

Vertti Artturi

Vertti Akusti

Vertti Aarre

Vertti Helmeri

Vertti Elmeri

Vertti Alarik

Vierailija

Ehdottamistasi paras on mielestäni Vertti Alarik, koska l-äänne pehmentää muuten kovista ääntiestä koostuvaa yhdistelmää.

Yksi ehdotus vielä, Vertti Alvar. Vaikka tuo Vertti Alarik on kyllä oikein hyvä!

Vierailija

saa ääneni. Vaikkakin alkuperäisistä olisin ehdottomasti antanut ääneni ihanaiselle Evertille. Vertti on hyvin lempinimimäinen nimi (mun mielestä), mutta moni tässäkin ketjussa siitä tuntuu tykkäävän. Evert Armas olisi sekin ihan sointunut.

Vierailija

Muutama ehdotus vielä (sori jos toistoa, en muista ehdotettuja):Vertti Aleksis

Vertti Aslak

Vertti Eemil

Vertti Julius

Vertti Justus

Vertti Rasmus

Vertti Elmeri

Vertti Kasper(i)

Vertti Valtteri

Vertti Jeremias

Vertti Aleksanteri

Vertti Iivari

Vierailija

Mielestäni ehdottamistasi yhdistelmistä Vertti Alarik on sointuisin; lähinnä sen vuoksi, että jälkimmäinen nimi on kolmitavuinen ja ikään kuin (mielestäni!!!) luontevin jatke kaksitavuiselle Vertille.Vertti on oikein kiva etunimi! Reipas ja pirteä.

Vierailija


Hieno ja " uljas" nimi, Vertti on niin lempinimimäinen että saisi sellaiseksi jäädäkin. Olisiko sinusta itsestäsi mukavampaa olla viralliselta nimeltäsi Kata vai Katariina/Katriina? :) Minusta ehdottomasti Katriina, vaikka Kataksi kutsuttaisiinkin.E(e)vert ei tosiaan välttämättä tarvitse toista nimeä, mutta kyllä se Armaskin siihen sopii. Tai Taneli, Jeremias, Matias jne... :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat