Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä hankittu jo kotihaalariksi Lassien suprafil jossa kumitettu alaosa. Poika lähtee marraskuussa hoitoon ja toinen haalari on hankittava. Mietintämyssyn alla on Jonathan tai Remu? Remun kangas tuntui käteen lujemmalta.Kokemuksia näistä?Äityli, joka kamppailee vaatehankintojen kourissa:)

Kommentit (7)

Kumitetusta alaosasta. Ostin innoissani pojalle pari vuotta sitten joulualesta loskahaalariksi, mutta ehjänä ei kestänyt kuin vajaan kuukauden! Saumoissa alkoi olla kulumaa ja vaikka yritin varhaisessa vaiheessa korjailla, niitä tuli niin paljon että puku vuoti kuin seula. Päiväkodissa sanoivat jo epäilleensä materiaalia kun puvun sinne toin. Ei kyllä tullut mieleen silloin viedä takuuseen, äly hoi. Tiedä sitten oliko joku maanantaihaalari, mutta en toiste osta.

Remu oli lämmin ja piti hyvin vettä ainakin meillä. Poika jopa makasi 15cm syvässä lätäkössä tovin eikä mennyt edes vetoketjusta vesi sisään. Kesti mielestäni kulutusta vähintään yhtä hyvin kuin Reimatec, ellei paremminkin.Jonathanin talvihaalarista en osaa sanoa.Suprafill on meillä ostettu käytettynä aikoinaan, silloin siinä oli irrotettava vuori, mikä oli tosi kätevä. Ihan ok oli muistaakseni, tosin kumiosa kului aikalailla nopsaan saumoista. Lämmin oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kallistun itsekkin. Kangas tuntuu tosi napakalta ja värit mukavat. Erityisesti puku, jossa oli lime yläosa miellytti silmää. Vielä kun siihen löytäisi sävyyn sopivat asusteet... Onko remulla hattuja, hanskoja? Täytynee hakea puku jo tänään prismasta, viikonloppuna ei ollut enää kuin yksi kpl oikeaa kokoa, enkä halua jäädä ilman.Toivotaan että lassien puku kestäisi meillä paremmin.. Meillä on kotona pihat kuralla, joten aattelin kotioloissa säästyä kuriksien pukemiselta.Kiitokset kokeneemmat neuvoista!!T. Äityli, joka kamppailee vielä kenkäongelmien kanssa..

lapsella oli toissa talvena remun toppahaalari ja oli mielestäni todella hyvä. Piti vettä ja oli talven jälkeen todella hyvässä kunnossa.

Jonathanista ei ole kokemusta.
Leave:

Lainaus:


Meillä kans aikomus hommata uusi haalari ja olen Prismassa katsonut yhtä jossa alaosa on kumia. Millaisia kokemuksia materiaalista?
Ei hiosta. Meillä ollut 2 suprafill haalaria joissa molemmissa ollut irroitettava vuori joten käytetty myös kväällä,kesällä ja syksyllä.

Housuosan kangas kestänyt meillä moiteettomana.

Nyt kaapissa odottamassa uusi suprafil haalari.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat