Vierailija

Meidän kuopuksella on infektioastma, johon saa Ventoa yleensä oireiden mukaan. Missä vaiheessa teillä muilla on alkanut helpottaa? Mikä on auttanut/tepsinyt?Meidän lapsi on kolme ja edelleen kotihoidossa, koska ollaan todettu, ettei päivähoidosta kuitenkaan käytännössä tulisi mitään. Nyt on ollut kolme päivää kerhossa, sai siellä jonkin flunssapöpön ja taas on kipeänä.Onko teillä muilla tällaista? Milloin tämä helpottaa...

Kommentit (18)

on pitemmän päälle paaaaljon pahempi juttu kuin raskaskaan lääkitys. Jos astman annetaan rauhassa edetä todella pahaksi ennenkuin toimeen tartutaan, voi vaatia todella raskaita hoitoja ennenkuin saadaan kuntoon.Että voi olla urpoja lääkäreitä. Kai nyt maallikkojärkikin sanoo että jos lapsi on jatkuvasti kipeä, niin hoito pitää aloittaa!!!

Jos ette, niin kipin kapin sinne. Lasten astmat ovat liian vaikeita tavan yleislääkäreille. Ja aivan erilaisia kuin aikuisten astmat.t. yhden 4-v astmapojan äitiP.S. Meillä infektiot pysynyt hyvin kurissa, koska lapsi sai kunnon lääkityksen heti astman toteamisen jälkeen. Pojalle menee Flixotide kaksi kertaa päivässä ja tarvittaessa ja infektioiden aikaan Ventolinea 2-4 kertaa päivässä + Flixotide tuplana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tilannetta seuraillaan. On siis kyllä astmalääkärin seurannassa, mutta tämä ei ole vielä katsonut tarpeelliseksi muuta kuin Venton.Meidän lapsi on oikeasti koko ajan kipeänä. Hoitopäiviä olisi tyyliin kaksi hoidossa, viisi kotona, jos nykytahti jatkuisi...Ap

Tarvitsisitte jonkin hoitavan inhaloitavan lääkkeen kuten Pulmicort tms. Sitten tilanne varmaan näyttäisi valoisammalta. Onhan se lapsenkin kehityksen kannalta todella epäsuotuisaa koko ajan olla kipeänä.

meillä alkoi nyut helpottaa, 10 kk:n iästä asti käytetty ventoa ja pulmicortia, pahimmillaan 6 x spiraa päivässä, mutta nyt vähennetty jo kertaan päivässä ja hyvältä näyttää, varmaan terveen paperit vuoden päästä. Hyvin lääkittynä viettänyt ihan normaalielämää.

Meidän pojan astmadiagnoosi oli atooppinen astma eli pojallamme on myös eläin- ja siitepölyallergioita taustalla. Lääkityksen ansiosta lähes oireeton terveenä, mutta flunssassa sitten alkaa hengitysvaikeudet ja pahat yskät.

Lapsi on jo niin vanha, ettei voi olla " vain kotona" ja luonteeltaan vielä tosi sosiaalinen.Ymmärrän kyllä lääkärin pointin, ettei halua aloittaa raskaampaa lääkitystä turhan päiten, mutta nyt kyllä tuntuu, ettei tämä enää näinkään hoidu. Uuvutaan vain kaikki....Kiitoksia vastauksista, ap.

Ja voi myös puhjeta uudelleen. Itsellä ollut astma oireeton noin kymmenen vuotta, täysin ilman lääkitystä ja nyt jälleen jostain syystä alkanut oirehtimaan ja palattiin mietoon lääkitykseen.

Viime kuussa sai antibiootit bronkiittiin, tuntuis, että ois taas tarvetta.Eikö teillä ole hoitavaa lääkettä laisinkaan? Ei se astma estä lapsen päivähoitoa kuitenkaan. Meillä lääkäri harkitsee, josko aloittaisimme matalalla annostuksella antibiootin niin kuin estolääkkeeksi.Meillä astma alkoi alle puolen vuoden iässä, pysyi muutamia vuosia infektioastmana, nykyään dg on asthma bronchiale tms. Saa useaa eri lääkettä.

Meille ainakin Lastenklinikalla sanottiin, että siitä infektioastmasta pääsee eroon, kun lapsi kasvaa tarpeeksi isoksi, mutta astma on kyllä sitten ikuinen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat