Vierailija

Kommentit (6)

TÄYSIN työtehtävistä.Apteekkityöntekijän, sairaanhoitajan tulee olla tarkka, mutta tieteysti täytyy osata laittaa asioita tärkesyjärjestykseen.Jossain työssä taas suurpiirteisyys voi olla ok, en keksi esimerkkiä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nää perfektionistit palavat loppuun ja ovat sitten pitkään sairaslomalla. En itse palkkaisi ketään, jolla päättötodistukset tms. täynnä pelkkiä erinomaisia arvosanoja. Heillä saattaa mielenterveyskin horjua, jos työssä ei voikaan olla koko ajan paras.

Mäkin luultavasti arvostaisin sitä hiukan huolimatonta enemmän, sopisi tiimiin paremmin. Tosin osassa tehtävistä vaaditaan ehdotonta tarkkuutta,aiemmin mainitut lääkeannostelijat tms. lienevät hyviä esimerkkejä.Suurpiirteisyyttä esimerkiksi arvostettaisiin (=tai edellytettäisiin) tehtävässä, jossa ei ole edellytyksiäkään saadakaan kaikkia tehtäviä aina ajallaan valmiiksi. Musta tuntuu, että monet työpaikat ovat nykyisin tällaisia alasta riippumatta. Silloin pitää vaan valita tärkeimmät ja tehdä niitä siinä järjestyksessä. Tunnolliset ahdistuvat tuollaisessa tilanteessa helposti ja pahimmillaan eivät saa mitään tehdyksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat