Vierailija

esim. Reiman pukuja? Tuoko paljonkin voittoa jos ostat puvun vaikka alennusmyynnistä ja sit huudattaa sen tuolla. En ymmärrä!!! Toinen asia mikä pisti silmään oli et kuin paljon ihmiset maksaa käytetyistä puvuista 60-70 euroa. Onko ne ohmiset todella niin merkin perään, et niistä maksetaan mitä vain???

Kommentit (6)

Uutta. Ostin tehtaanmyymälästä helmikuussa mutta arvioin ihan väärin meidän esikoispojan koon (80 cm välikausi- ja talvihaalarit ei todellakaan mahdu enää). Kolmas haalari oli 68-senttinen babyhaalari, sininen, jonka ostin silloiselle masuvauvalle, sittemmin jo syntyneelle, kun kuvittelin pojaksi mutta tyttö tuli.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

yhden Jonathanin olen ostanut kahdella kympillä ja se oli erittäin hyvässä kunnossa mutta väri ilmeisesti niin synkkä ettei viehättänyt muita ostajia. Nykyään en jaksa enää edes katsella noita hintoja.

tuotteitaan. Jospa kyseessä on sellainen kotiäiti-yrittäjä, joka hakee tuotteensa Kankaanpäästä Reiman tehtaanmyymälästä edullisesti kevään poistomyynneistä." Kauppa se on joka kannattaa!" sanoo sananlaskukin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat