Vierailija

Soittipa tuossa kiva sukulaistäti ja kysäisi irtoisko kortteeri ensi yöksi. On tulossa katsomaan äkillisesti sairastunutta sukulaistaan paikkakuntamme sairaalaan miehensä kanssa ja olisi yösijaa vailla. Tykkään tädistä ja hänen miehestään kovasti, mutta nyt meillä on Niin Hirveä Siivo, että häpeän silmät päästäni jo etukäteen. Vieraat on tulossa parin tunnin päästä, joten asiaa ei auta mun notkumiseni AV:lla. Kertokaa nyt naiset, miten suorittaa tehokas paniikkisiivous! :-(

Kommentit (8)

Toiseen säkkiin tavaraa pinnoilta. Vessan pesu, keittiöstä tiskit koneeseen tai ainakin altaaseen. Sit nopea imurointi ja pahimmat tahrat pyyhkäiset pois ja pyyhit keittiön pöydät ja tiskipöydän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitte vähä imuria ja moppia ja rättiä kehiin. Kaikki auttaa. Sitte leivon nopeesti jonku kääretortun tms, tulee hyvä haju ja " uunituoretta, itsetehtyä" -tunnetta ;) Mies nopeesti kauppaan jotain nopeeta syömistä ostaan.


Vessojen ja suihkun siivous. Muista keittiön tasot + pöytä.Roinat kaappiin.Tämä onnistuu tunnissa noin 120 neliöiseen taloon.Tsemppiä!

- Likaiset pyykit pyykkikoriin, tai jos ei mahdu, niin johonkin isoon kassiin tai vaikka jätesäkkiin

- Kaikki muut irtotavarat raakalajiteltuna laatikoihin tai kasseihin

- Kylpyhuoneen lavuaarin pesu ja vessanpöntön pesu

- Kerätyt paniikkikassit piiloon (jos ette sauno, niin laittakaa saunaan, muuten vaikka autoon, jos muuta paikkaa ei löydy)

- Pikainen imurointi ja pölyjen pyyhintä

- Keittiön ovi kiinni, mies tiskaamaan siksi aikaa kun sinä viihdytät vierastaKahdessa tunnissa saa ihmeitä aikaan. Nyt pois netistä ja hommiin!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat