Vierailija

Tätä menoa en valmistu ikinä.... Ja lasta käy sääliksi kun ei ikinä voi mennä mihinkään, kun joka toinen viikko on joku pöpö. Päiväkodissa s-päiviä on varmaan jo kohta enemmän kun läsnäolopäiviä. Prr. Ja tosi ihana istua ne kaikki päivät täällä neljän seinän sisällä, eikä tässä itekään pääse mihinkään. :(

Kommentit (15)

kuulema on porukkaa muuttanu sen takia pois, kun ovat sairastelleet, mutta pukumiehet kiistää mitään ongelmaa olevan ja väittää kaikkia toisin väittäviä luulosairaiksi. tosin ongelmia on ollu alimmissa kerroksissa, itse ollaan nelosessa. talo on vasta vuoden vanha.korvia ei ainakaan arista, viimeksi tainnut olla melkein vuosi sitten korvatulehdus.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nyt on pari kertaa ollu hengitysvaikeuksia flunssan yhteydessä. senkin takia kerran käytiin päivystyksessä, mutta kotiin lähettivät eikä syytä löydetty. tavallaan tuntuu tyhmältä mennä lääkäriin pelkän kuumeen tai flunssan takia, vaikka niitä oisikin koko ajan. tuntuu aina, että se lääkäri katsoo mua kun tyhmää, että eikö nuori äiti nyt yhestä lapsen flunssasta ilman lääkäriä selviä.ap

2-vuotinen poikani on sairastellut viime toukokuusta lähtien kuukauden välein ja nyt elokuun alusta syyskuun alkuun hänellä on ollut kolme kertaa nuha/kuume. Harmittaa todella paljon kun en halua olla poissa töistä ja on ikävä katsoa kun toisella on paha olla. Onneksi vanhempani ovat pystyneet katsomaan poikaa vaikka heillä itselläänkin on (maatalous)työt hoidettavana. Toivottavasti alkaa pikku hiljaa helpottamaan, yksinhuoltajana ei kehtaisi olla hirveästi poissa töistä, kun muutenkin on pienemmät tulot kuin ns. normiperheillä.

Luultavasti viruksen aiheuttamaa mutta toisaalta usein toistuva kuume kannattaa kyllä tutkituttaa... Kummipojan leukemia " löytyi" , kun äiti vaati verikokeita lapsen toistuvien kuumeiden takia.

Mun kaks ja puoli vuotiaalle puhkes kyllä just kaksi alahammasta (poskihampaita) ja se nosti kolmeksi päiväksi kuumeen. Eipä siinä mihinkään lähdetty myöskään kun lapsi ihan vaan pötkötellä jaksoi.. Kurkkaapa ap. suuhun! Tosin mitä väliä vaikka hampaita tuliskin kun eihän kuumeessa voi kuitenkaan laittaa hoitoon..

Viime vuodesta tämän vuoden kevääseen meidän kaksi lasta (kotihoidossa) sairastelivat KOKO ajan. Hyvä että entisestä parantuivat kun jo seuraava tuli..

Kierre voi siis olla vaikka ei olisi päiväkodissa!Lääkäriin kannattaa varata aika jos kuumeilua jatkuu noin usein ilman selvää flunssaa. Ja ettei olisi esim. korvissa mitään?

Olethan myös tarkkana, ettei lapsi saa vetoa kotona? Olisiko teillä hometta asunnossa? Onko aina tarpeeksi kauan kotona toipumassa ettei liian nopean tarhaan menon vuoksi ehdi kunnolla toipumaan.

2-vuotias kyseessä. Koko viime vuosi oli samanlaista. Kuume ei nouse kovin korkeaksi yleensä, siihen 38 kieppeille. Välillä on pelkkää kuumetta, joskus kunnon räkätaudin kera. Kuinka pitkälle nää hommat voi laittaa pelkän päiväkodin piikkiin? Siis onko ihan oikeesti normaalia olla joka toinen viikko pois?ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat