Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meiltä puuttuu kaikki sosiaalisen kontrollin ainekset mitä monessa muussa maassa on. Ei ole ovimiehiä, ei henkilökuntaa asemilla. Kukaan ei ole valvomassa tai auttamassa kun tarvitset apua. Ei ole ammatteja joita voisivat tehdä ne jotka eivät moneen muuhun hommaan kykene. Kaikki vain eivät voi olla insinöörejä. Mutta mentaliteetti on se, että kuole tai juokse. Sanotaan että USA:ssa tippuu herkästi ulos. Mutta niin tapahtuu kyllä meilläkin. Täällä vaan yhteiskunta holhoaa mutta ei se pieni rahallinen apu tee autuaaksi jos ei ole mitään sisältöä elämässä.Ottakaa kantaa!

Kommentit (4)


Kyllä se amerikkalainen ovimies saa palkkansa ja juomarahat päälle. Neukkumummo ei palkkaa juuri saanut, koska sosialistinen raha ei tuottanut juuri mitään ja nekin rahat menivätt politbyrooeliitien taskuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Neukkulassa joka vessan ovella istui joku vanha mummeli, joka rääkyi ohjeita ja piti paikat kunnossa. Samalla tavalla jenkkilässä on ylipainoinen musta naisihminen lentoaseman joka nurkassa kiljumassa ohjeitaan ja hotellien ja toimistojen oven edessä mustat kantajat, joiden suurenmoinen homma on viheltää taksi paikalle ja purkaa aggressionsa taksinkuljettajaan. Palkka riippuu juomarahoista, eli se ystävällisyys on kyllä aika pakotettua-Oma vaikutelmani on, että näistä kahdesta se vanha neukkula oli inhimillisempi yhteiskunta. En usko, että maatuskat raatoivat köyhyysrajalla kolmea työtä. Enemmänkin ongelma siellä oli että rahaa oli, muttei kaupassa ostettavaa.En ole mikään kommunismin ihailija, mutta kyllä minun silmään USAn isot kaupungit ei paljon vanhasta neukkulasta tai kehitysmaista poikkea.Se palveluhenkinen porukka tekee hommaa paskapalkalla ilman sosiaaliturvaa. Totta helvetissä palvelualttius on huipussaan, kun voi leivän päälle tulee tipeistä. Sellaista yhteiskuntaa en itse ihannoi yhtään.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat