Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kyselin täältä tunnistustietoja kihomadoista ja niinhän se oli, että niitä meiltä löytyi. Nyt on koko perhe syönyt matolääkettä ja koko huusholli menty desinfioivalla tolulla läpi. Kaikki vuodevaatteet vaihdettu, peitot, tyynyt pesty, patja lapselta vaihdettu, aikuisten patjat imuroitu. Matot imuroitu ja tuuletettu. Lapsen verhot pesty. Pehmolelut pesty, osa kovista leluista pesty, osa pakastettu ja osa sanunotettu... Sohvat imuroitu ja pyyhitty vielä tolulla. Ovet, ovenkarmit, valokatkaisijat, ovenrivat, hanat jne. menty tolulla läpi.Siivouksen lisäksi kaikkien kynnet leikattu lyhyiksi, ehdoton takapuolenrapsuttamiskielto päällä ja käsiä pestään joka välissä.Mikä on todennäköisyys, että kihomadoista päästään eroon? Olettko muut päässeet helposti, vai onko jäänyt madot kummittelemaan kaikesta vaivannäöstä huolimatta?Tosi ärsyttävää tää kyllä on. Tympii ja vituttaa.

Kommentit (5)

koska se ei munia tapa. Huomattavasti vähemmälläkin siivoamisella olemme päässeet kihomadoista eroon! Pehmolelujen ja lakanoiden pesu, patjojen tuuletus ja imurointi riitti meille ohjeiden mukaan syödyn lääkekuurin lisäksi.Ohjeissa (tartuntatautiliitto) käskettiin imuroida ja pyyhkiä kostealla kaikki kodin pinnat. Siis pestä ne munat pois. Siksi tää pesuoperaatio.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihanaa kuulla, että pääsitte eroon. Joka paikasta saa niin pessimististä luettavaa siitä, miten on niin vaikea vaiva.Niin ja suvulle ja lähipiirin perheille lähti heti viesti, että osaavat varautua ja tarkkailla...ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat