Vierailija

Mitä mieltä olette, saako kolmevuotias kotihoidossa tarpeeksi virikkeitä? Meidän alueella on vain yksi harrastekerho kerran viikossa hänen ikäiselleen, muuten vietän arkipäivät päiväsaikaan lähinnä kotona kolmevuotiaan ja pikkuveljen kanssa. Isommat sisarukset on esikoulussa ja koulun alaluokilla.

Käymme ulkoilemassa, kun pikkuveli nukkuu ja joskus näemme muita lapsia. Joka päivä luemme kirjaa, kuuntelemme musiikkia, piirrämme, muovailemme, maalaamme ja teemme paljon kotitöitä yhdessä. Toiset alkavat tulla koulusta ja esikoulusta alkuiltapäivästä ja sitten kolmevuotiaalla on leikkiseuraa, usein meille tulee toisia lapsia leikkimään. Pikkuveli on vasta 1 v joten hänestä ei leikkikaveriksi vielä ole.

Mietin näiden virikekeskustelujen vuoksi, että jääkö kolmevuotiaani paitsi jostakin tärkeästä? Lapsi on ihan mukavasti kehittynyt, osaa monenlaista.

Kommentit (8)

En millään viitsisi vielä viedä päivähoitoon virikkeiden vuoksi, kun kolmevuotias on minusta vielä aika pieni. Olen vielä 2 vuotta kotona, joten kai on jatkossa keksittävä jotain lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä sun tarttee laittaa tää 3v virike hoitoon tarhaan. Kehotan vielä viitenä päivänä ja kokopäivä hoitoon.

Eihän nyt 3v voi olla enää kotona juuri virikkeden vuoksi.

Osaa keksiä itsekin tekemistä, leikkii ja järjestelee ym. On tyytyväisen ja iloisen oloinen... Ollaan keskenämme n. 9-13 tai 14, sitten isompia alkaa vähitellen tulla koulusta ja haetaan esikoululainen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat