Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

lapsella on iholla vesipisaran näköinen näppylä. Mikä se on? molluska? Se ei ole sellanen " voipullan" näköinen mikä löytyy googlella kun hakee molluskalla. Lisäksi toisessa käsivarressa on myös useampia pieniä, ihon alla olevia näppyjä, finnejä? vai onko nämä kasvavia jotain muita näppyjä? molluskoja?kellään vastaavaa? kannattasko näyttää lääkärille?

Kommentit (9)

Poikani kannikoihin tuli kesällä ihme näppyjä, kovia, vaaleita.Ihotautilääkärin diagnoosi: atooppinen ihottuma.

Hoidimme sitä kortisonivoiteella tuloksetta.Seuraava lääkäri oli lastenlääkäri, allergologi. Diagnoosi taas atooppinen ihottuma. Kuukauden päästä kontrolli käynti.Silloin näppyjä oli jo satoja ja lääkäri sanoi nolona, että nämähän ovatkin molluskoita.Määräsi ALDARA 5% voidetta. Voide on ollut myynnissä vasta puolivuotta ja monet lääkärit eivät sitä vielä tiedä.

Se on oikeasti kehitetty kondyloomaan, mutta tehoaa myös molluskoihin.Nyt voidetta käytetty 2 viikkoa ja molluskat alkavat hävitä.Voide maksaa ihan hirveesti, melkein 100e ja sitä on paketissa vain 12 todella pientä pussia, joista sitten varovasti tulitikun päällä töpötellään molluskoihin.Toinen millä niitä voi hävittää on JÄÄDYTTÄMINEN!!!! Mutta satoja molluskoita on aika rankkaa jäädyttää, täytyisi käydä monta kertaa lääkärissä.

Tyttärellä (silloin 6v) oli vielä viime keväänä jopa tulehtuneita molluskoita. Kesällä ne " lähtivät valumaan" nestettä. Vaikka kuinka suihkutin niihin Septidiniä niin loppupelissä menimme terveyskeskukseen. Terveydenhoitaja kaiveli molluskasta neulalla ne " mädät" ulos. Sanoi, että on viirusmössöä...Ne tulehtuneet molluskat paranivat samantien ja nyt ovat lähteneet loputkin molluskat.Lähtevät kyllä aikanaan.Mahdoinkohan vielä kertoa, että myös pojallamme molluskat hävisivät yhtäkkiä, itsestään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ne mitä meillä on ollut on sellaisia vähän karkeita ja kovia siitä pinnasta. Tosin ne muuttuvat sitten sellaiseksi litteämmiksi. Ei niille tarvi mitään tehdä jos niitä ovat.

Jos käsivarsissa on kovia valkopäisiä nyppyjä niin siihen (on oma " tautinimikkeensä" ) auttaa kuivaharjaus ja rasvaus.Tyttärellä on niitä ja samoin minulla, aika ajoin.

miten noista pääsee eroon? joskus muistan kuulleeni jostain nyppimisestä? jääkö arpi? jos noi, vielä " finnin" näköiset on molluskoja niin voi kurjuus, niitä on useita. kuinka kauan ne kasvaa?

mulla oli joskus molluskoja vasemman käden kyynärtaipeessa ja oikean jalan polvitaipeessa, lääkärissä pistivät puuduttavaa voidetta ja jollain pinseteillä nyppivät irti. ja nyt kun katson niin eipä näy juurikaan arpia.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat