Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei!Keksikää Mian siskolle nimi. Ollaan kaksikielinen perhe niin pitäisi olla sellainen,joka sanotaan samalla tavalla ruotsiksi ja suomeksi.Mieluiten melko uusi nimi tai sitten sellainen joka on ollut käytössä 70-luvulta eteenpäin.Itse tykkäisin esim. nimistä Katja, Jenna ja Neela, vaikka ovatkin eri vuosikymmenten nimiä.

Kommentit (11)

... tuli mieleen joku -lia tai -ia loppuinen nimi esim. Emilia, Adelia, Livia, Lidia, Neelia...

Tai sitten joku missä olisi mi -tavu välissä, just niin kuin Camilla.

Mainitsemasi nimi Isa on ihana ja vaikka Isla tai Nana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei! Kiitos kovasti ehdotuksista! Juuri tällaisia haen!!Kaveri tai sukulais ym. piirissä on käytössä seuraavat: Mona, Eva, Joanna, Kira, Sara, Aava, Nina, Wilma, Rosa, Titta ja Anna. Siksi eivät tule kyseeseeseen.Tua oli pitkään mietinnässä mutta nyt pudonnut pois useammasta syystä.Mea on liian lähellä Miaa, muuten kiva.Seuraavat ei ole vielä käytössä ja voisivat ehkä tulla kyseeseen: Tea, Nea, Isa, Jenny, Krista, Nelli, Senna, Hanne, Nora ja Janni (tai Jannika).Tykkäisin nimestä Jasmin (ja Erin myös ehkä), mutta eivät sovi sukunimeen.Reasta tulee mieleen alennusmyynti. Ronja - en tykkää. My on taas Muumeissa ja sitä ei mies missään tapauksessa hyväkyisi vaikka söötti nimi.Ehdottakaa lisää. Myös pidempiä nimiä voi ehdottaa. Esim. Camillan olisi mies voinut hyväksyä esikoisen kohdalla. Se on nyt hoitotädin nimi niin ei tule kyseeseen.

Otsikosta tuli mieleen Eva. Se ei taida sopia kaikkiin kriteereihinne, mutta olsi kyllä kaunis nimi ja sopisi kivasti Mian siskolle.Muita ehdotuksia:

Nea

Tua

Mona

Ella

Nella/Nelli

Joanna

Kira

Ada

Sara

Helen

Ri(i)na

Minna

A(a)va

Elle

Saga

Frida

Fiina

Fiona

Senna

Hanne

Nina

Nora

Rosa

Ronja

Mulla tuli mieleen nimi Erin, joka on kyllä vanha irlantilainen nimi, mutta Suomessa vasta vuodesta 1966. Tai miten olisi Myy?Jos kommentoisit vähän, mistä olet tykännyt tähän asti ja mitkä taas eivät ole makuusi, niin olis helpompi ehdotella lisää :0)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat