Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meille tulee muuton takia tilanne, jossa ihanan joulun rakentaminen omaan kotiin ei oikein onnistu. Onko kellään kokemuksia paikoista, joissa kotimaassa voisi viettää mukavan joulun jossain kohteessa, kylpylä, hotelli tms. Perheeseemme kuuluu isä, äiti sekä 6- ja 8-vuotiaat lapset. Haluaisin jonnekin perhekohteeseen, jossa ei näy ryyppääviä aikuisia, vaan jossa lapset voisivat nauttia joulusta. Olisiko ideoita tai - vielä parempaa - kokemuksia?

Kommentit (4)

Jos olette liikunnallinen perhe niin urheiluopisto voisi olla kiva vaihtoehto, heillä on valmiita joulupaketteja lapsiperheille (esim. Vierumäki). Niissä on ainakin paljon tekemistä.

Ollaan joskus pohdittu (muttei olla saatu aikaiseksi..=)), että olisi kiva vuokrata joku kiva mökki joulun ajaksi. Esim. huvila.netissä on paljon kivoja vaihtoehtoja. Sitten se joulu tarvitsee itse kyllä " rakentaa" .. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei tule nyt yhtään paikkaa mieleen, mutta näin muistelen joskus lukeneeni. Hintaan kuuluu perinteiset jouluateriat, majoitus ym. jossain ihanassa hirsitalossa. Täytyisi ihan surffata, oisko joillain matkanjärjestäjien sivuilla tietoa asiasta. Maksaahan se tietysti enemmän kuin kotijoulu, mutta toisaalta pääsee aika helpolla järjestelyissä!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat