Vierailija

Tänään meillä kävi kylässä yksi lapsi äitinsä kanssa. Lapsi repi isoja palasia pois Brion nukenrattaiden työntöaisan pehmusteesta.Kyllähän nuo rattaat vielä toimivat, mutta harmittaa silti. Nyt rattaat ovat niin epäsiistin näköiset kun pehmuste on riekaleina. Omat lapset eivät ole pehmusteita repineet noin vuoden aikana, kun rattaat ovat meillä olleet ja nyt sitten tuollainen pikku tuholainen tulee meille kylään. =(

Kommentit (8)

ja tarvittaessa haen häneltä lelun pois. Olen niin tehnytkin.Totta kyllä, että on älyttömän ärsyttävää, kun todellakin on sellaisia lapsia, joiden elämäntehtävä on saada tavarat rikki. Mun on aika vaikea sietää sitä, enkä omiltani sietäisi moista käytöstä.

Yleensä olenkin nostanut pois kaikki helposti rikkoutuvat lelut ja tavarat.

Opin tuonkin kantapään kautta, kun yhden vierailun jälkeen oli useamman barbin jalat pureskeltu aivan muodottomiksi. Tuokin kyllä harmitti! Barbitkaan eivät mitään ilmaisia ole ja tytär sitten valitti ettei niille saa kenkiä jalkaan ja ovat ihan rumia. Meni pitkä penni senkin vierailun takia!Ihmettelen mikseivät vanhemmat voi kyläillessään katsoa lastensa perään, tai edes mainita jos lapsella on jokin tuollainen tuhoamis vimma (esimerkiksi tuo barbin jalkojen pureskelu tai työntöaisan pehmusteiden repiminen). Luulisin ainakin että tekevät samaa myös kotona, eivätkä vain kylässä. Olisi ihan mukavaa tietää etukäteen ja voisi nostaa juuri ne vaarassa olevat lelut pois.Nämä vieraat kuitenkin tulivat aivan yllättäen, enkä viitsinyt lapsen edessä ruveta nostelemaan leluja piiloon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

toinen vaihtoehto on että kaikki tavarat levitetään lattialle ja millään ei leikitä, ovat niin huumaantuneita kai toisten leluista etteivät osaa päättää millä leikkisi.Nykyään en viitsi enää ottaa yhden naapurin lapsia meille tämän takia, olisivat aina meillä jos saisivat. Toisista taas ei ole minkäänlaista vaivaa. Sitten ne pihalla spekuloi miks me ei koskaan päästä...

Ei anna niitä kuin valituille kavereilleen. Esillä vain lehtiä, kirjoja ja vaaratonta!

Ihan hänen oma päätös, hermostui aikoinaan kun jotkut kaverit sotkee kaikki tai särkee!

Aiemmin kirjoitetussa viestissä tarkoitin sitä, etten huomauta asiasta jälkeenpäin lapsen vanhemmille tms.Jos olisin huomannut lapsen repivän pehmustetta, olisin ottanut rattaat talteen. Lapsi kuitenkin repi pehmusteen leikkihuoneessa, jonne en nähnyt.En kehtaa tuollaisesta sanoa. Lapset kun ovat lapsia, mutta itse kyllä katson tarkkaan etteivät omat lapset pääse rikkomaan mitään kylässä.

Jos sattuisivat jotain rikkomaan, tarjoutuisin korvaamaan sen.Ystävieni kohdalla (joiden tiedän kieltäytyvän korvaus tarjouksesta), ostaisin uuden samanlaisen (mikäli löytyy) ja veisin sen heille seuraavalla kerralla käydessäni.

Tiedän tunteen. Nykyään korjaan talteen sellaiset lelut, joiden rikkoutuminen harmittaisi, siis ennen tiettyjen lasten vierailuja. Toimii :)Lapset ovat tosiaankin lapsia, joten tavaraa hajoaa - ymmärrän. Mutta joillakin on ihan oikeasti tuhoamisvimma. Ja se on ihan eri asia, kuin se, että jotakin rikkoutuu vahingossa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat