Vierailija

Tässä vaalikeskustelua katsellessa ihmetyttää, miten noin nuori nainen voi vaikuttaa noin vanhalta. On myös aika ärsyttävä ja kova nalkuttamaan.

Sivut

Kommentit (30)

Toivoin Urpilaiselta onnistumista, mutta räksyttämiseksi meni. Ei ollut rakentava keskustelija, vaan koko ajan syytteli, hyökkäsi eikä aloittanut yhtään rakentavaa keskustelua. Valitettavasti.

demareiden tyyli on aina riidellä ja olla epäkohtelias. Vaikuttavat sellaisilta vanhanaikaisilta politiikoilta, jotka keskittyvät muiden haukkumiseen. Kannattaisi katsoa peiliin ja miettiä vähän rakentavampaa esiintymistapaa. Heinäluoma, Lipponen, Urpilainen, Halonen...kaikki ovat ärsyttäviä ja huonosti käyttäytyviä ja jotenkin vihamielisiä. En halua kuulua siihen porukkaan. Heti kun Katainen, Vanhanen tai Cronberg avasivat suunsa, tilanne rauhoittui ja ilmapiiri muuttui paremmaksi. Paljon miellyttävämpiä ihmisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käy iholle sillä sormen heiluttamisella, puhuu toisten päälle jne.

Samanlainen räksyttäjä on Päivi Räsänen. Kummankaan kommenteista ei varmasti kukaan saanut selvää, kun päällekäin puhuivat. Tarja Cronberg kun puhui, oli kaikki hiljaa ja kuuntelivat..Tuollainen räksyttäminen kertoo vain siitä ettei ole oikeasti mitään sanottavaa, peittää sillä tietämättömyyttään ja jotkut menee retkuun.

Mitä väliä jollain ärsyttävyydellä tässä on, oletteko äänestämättä kunnanvaltuustoon demareita vain siksi että ette pidä niiden puheenjohtajan hymystä tms?

Eikä ole saanut vanhoja ukkoja punastelemaan vaan lähinnä hymähtelemään rouvan ajatuksille. Urpilainen on esittänyt nuoruuden ihanneideologiaa, jatkuvaa äänekästä vastustamista (nimenomaan suunnilleen jokaiseen hallituksen päätökseen) ja todellakin pelotellut esim. lamapuheillaan.Se on kyllä totta että eilen Urpilainen näytti nuoremmalta kuin yleensä, oli hyvin stailattu.Tarja Cronbergille peukkua, puolue valitettavan väärä mutta naisella on pää harteilla.

Ihan siitä syystä, että minua tympii ne unelma-ohjelmat ilman MITÄÄN realismia. Tosiasia on myös se, että ei paljon opiskelijoihin, lapsiperheisiin, terveydenhuoltoon yms. panostettu silloin kun SDP oli hallitusvastuussa muutama vuosi sitten. Urpilainen yritää kalstella toisten ideoilla.

Mulla on ollut jotenkin sellainen mielikuva, että kaikki vaan hehkuttaa demarien uutta, nuorta naispuheenjohtajaa. On ainakin julisuudessa antanut itsestään sellaisen kuvan, että irl mä en kestäisi vastaavanlaista tyyppiä hetkeäkään.

Ei vaalikeskustelut kiinnostaneet muutamaa lausetta pidemmälle kun ekat lauseet jotka televisiosta näin olivat Jutan heittämiä syytöksiä hallitusta kohtaan. Keskinäistä nahistelua vain...ei kunnioitus poliitikkoja kohtaan ainakaan lisääntynyt.Minun mielestäni Jutta keskittyy liikaa olemaan oppositiossa eli yrittää olla lähes joka asiasta mahdollisimman eri mieltä hallituksen edustajien kanssa. Sellainen vastakkainasettelu ei ole hedelmällistä. Ei ole uskottavaa että SDP olisi yhtäkkiä niin äärilinjoilla hallituksen linjoja vastaan. Eikö SDP voisi keskittyä asioiden puntarointiin puolueensa sisällä ja tekemään ns. "Kultaisen keskitien" ehdotuksia? SDP keskittyy mielestäni liikaa olemaan eri mieltä hallituksen kanssa sen sijaan että keskittyisi itse asioihin.

laittaa vastaan niille turhantärkeille pukupelleille. Urpilaisen kantaa asioihin en kommentoi, koska en ole niin asiaa seurannut, mutta se tyyli kun se saa ukot punastelemaan on minusta HYVÄ! S eon kumma kun miehet (nuoret) saa olla ja tehdä miten tahtoo, mutta kun nainen vetää niille luun kurkkuun niin heti se on ärsyttävä, vanha ämmä?!

samaa mieltä. En ole nähnyt ja kuullut hänen sanovan vielä mitään uutta tai kantaaottavaa, ainoastaan hyökkäävän nykyisen hallituksen tekemisiä vastaan. Jopa hupiohjelma uutisvuodossa haukkui hallituksen, antoi itsestään ärsyttävän tosikon besserwisserin kuvan.

Erityisesti ärsyttää se opettajamainen tyyli... "Kuulkaas pojat, Jutta-täti on nyt tätä mieltä" (tämä siis karrikoidusti). Ja se etusormi pystyssä, kun on jotain erittäin pontevaa sanottavaa... Aargh.

Juu liika on liikaa. Hyvä se on lupailla liikoja ja että kaiken pitäisi olla ilmaista. Katainen ainakin tässä asiassa oli "jalat maassa". Mikään ei muka kohta maksa mitään ja keskituloisen veroprosentti on kohta 50 %. Kyllä se on kolmilapsisella perheelläkin tiukkaa mutta ollaan täälä Suomessa kaikesta huolimatta vielä aika hyvässä asemassa.

mitä sanoit 28. Demarit todellakin on riitapukareita!!Urpilainen oli oikein tyhjänlöpisijä eilen, ja kohteli muita halveksivasti.Mutta esimerkiksi Gronberg oli aivan toista maata; siinä on nainen joka tietää mistä puhuu!

katsoin eilen myös sitä vaaliväittelyä..enkä minäkään jaksais katella/kuunnella tuollaista eukkoa kovin kauaa. Todella ylimielinen ja rasittava.Voi olla kohtelias ja asiallinen, vaikka asioista onkin eri mieltä. Tuollainen on junttimaisista junttimaisinta! HYI!Äkkiä SDP:n puheenjohtaja vaihtoon (muuten ihmiset vaihtaa puoluetta)...

Lässyttää tästä Unelma-ohjelmastaan, jonka on kuulemma ihan itse keksinyt. Muistuttaa vaan kummasti Kokoomuksen Toivo-kampanjaa.. Urpilainen on aika tätimäinen ja kova puhumaan toisten päälle, liian agressiivinen.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat