Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tyttäremme 3 v aloitti juuri esikoulun ja äiti jo miettii loppuvuoden lahjoja opeille. Esikoisen kanssa se tapa on muodostunut ja opet ovat olleet selvästi mielissään. Olemme aina antaneet jotain Suomeen, joulupukin kotimaahan littyvää. Asumme keskisessä Euroopassa. Omien havaintojeni mukaan muut lapset eivät juurikaan lahjoja ole antaneet.Pahnanpohjimmaisen ope on muslimi ja haluaisin neuvojanne noiden lahjojen suhteen. Tähän saakka lahjat ovat olleet selvästi joululahjoja, mutta se ei taida olla hyvä idea tässä tilanteessa ja juuri tälle opelle. Muistaa häntä haluan kuitenkin ehdottomasti, koska hän on aivan ihana ope ja on ottanut lapsen tarpeet sydämen asiakseen.Eli: lahja ensimmäisen lukukauden päättymisen merkiksi, mitenkään korostamatta joulua? Vaiko samanlainen lahja kuin muillekin opeille (3 opea lapsella)?Aikaisempina vuosina lahjat ovat olleet esim kynttilä ja jouluservetit, suomalaista joulusuklaata eli rasian kannessa joulupukki. Viiniäkin on annettu ja Aarikan avaaja - bad idea :-oKaikkea sitä jo miettiikin. Vinkkejä kitos!Kommentit (4)

Miten olisi juuri kynttilät, suomessa (käsin) valmistetut kynttiläjalat, Fazerin suklaa, esim. pähkinä tai se marjainen? vaihtoehto, lakkahilloa (vaikka viinin sijaan siis), tai vaihtoehtoisesti puukoriste-esineitä tai muuta ns. matkamuistokauppatavaraa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

suklaa, kynttilät, kynttilänjalat, tuikkukupit. mielestäni ihan mitä vaanmuillekin antaisit miinus jouluaiheiset jutut ja eläinhahmot.vielä lisäyksenä että muslimien Eid ul-Adha sijoittuu tänä vuonna noin joulukuun 20.päivän paikkeille eli ehkäpä voisit toivottaa myös hyvää Eidiä lahjan annon yhteydessä?Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat