Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

onko kokemuksia?

Kommentit (9)

Minäkin kyllä lähtisin ekalle reissulle jonnekin lähemmäs, vaikka sitten Kreikkaan tai Kanarialle riippuen ajankohdasta, en heti ekaks kaukomaille kun ei tiedä miten lapset reagoi lentoon ja äkilliseen kovaan auringonpaisteeseen ja helteeseen. Mun vanhemmat houkutteli meitä viime talvena lähtemään kanssaan lomareissulle, lapset 1 ja 3 v. En halunnut noin pienten kanssa lähteä kun oli korvakierrettä yms. ja onneksi ei lähdetty, kesän alussa esikoinen sai ensimmäisistä aurinkoisista päivistä aika hirveän aurinkoihottuman. Vaikka kuinka vaatetti ja suojasi niin koko kesän oli aika pahana, vain sadepäivinä kotona helpotti. Olis ollu aika hirveä lomamatka sen ihottuman iskiessä kaukana kotoa.

- minne menette

- lähteekö mukaan toinen aikuinen

- minkä luonteisia lapset ovat

- matkan tavoitteet

- omat hermotJos lapset saman luonteisia energiapakkauksia kuin meillä, niin en lähtisi. Matkalta (=lomalta) haluan yleensä rentoutumista, ja tuon ikäisten kanssa se on vaikeaa. Mutta kuten sanoin, mieti nuo kohdat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei ole ollut mitään stressiä, mahatauteja tms. Kolmas on nyt tulossa ja samalla tavoin ajateltiin jatkaa sitten kun pienin hiukan kasvaa. Tosin minäkään en lähtisi noihin mainitsemiisi kohteisiin ihan noin pienten kanssa, pitkä lento voi olla aika rankka ja vaikka esim. Thaimaa on siisti paikka niin kyllähän se turistiripulin riski on siellä aika suuri ja se voi pilata tehokkaasti loman. Mutta tässä Euroopassa ajateltiin matkustella pienten kanssa jatkossakin, ja kauempana sitten kun ovat vähän vanhempia.

tykkävät uida ja puuhastella muutenkin esim. rannassa, tosin hieman villejä ovat välillä:) mietin intiaa tai thaimaata. kannattaako lähteä viikoksi?ap

Lapset kitisevät, eivät nuku eivätkä syö kuumuuden vuoksi. Panevat kaiken suuhunsa, joudut valvomaan joka sekunti, ja silti heillä on sitten vatsatauti. Aaaah, ihanaa päästä kotiin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat