Seuraa 

poika nyt vähän reilu 2kk ja kuolaa hirveästi, tunkee käsiään jatkuvasti suuhunsa, ja on itkuisempi kuin yleensä??voiko tämä olla että voisi jo nyt tehdä hammas tuloaan vai onko tälläinen ihan normaalia tässä iässä??kertokaa joku kokeneempi jos on tietoa..=)

Kommentit (6)

En osaa sanoa sen enempiä syitä, mutta oli pakko kirjoittaa koska täälläkin on juuri kahden kuukauden täyttymisen jälkeen alkanut sama touhu: kuolaa tulee kuplien ja nyrkki menee jatkuvasti suuhun - välillä molemmat...Vaikeuttaa hieman tuota syömisen aloittamista, kun on sormet suussa ja sitten tuleee poru. Itkuisuutta on kovasti enemmän kuin aiemmin, mutta tähän asti olen ajatellut sen johtuvan meneillään olevasta nuhasta.Voisikohan tosiaan olla jo hammassuruja? Vai osaisiko joku ehdottaa muuta?

Tyttö aloitti kahden kuukauden ikäisenä kuolaamisen ja nyrkin imemisen, mutta ei sieltä silloin hampaita tullut.

Välillä on aina kausia, jolloin tyttö kuolaa ihan hirvittävästi, paitaa saa vaihtaa joka vaipanvaihdon yhteydessä, kun se on ihan märkä. Sitten taas kuolaaminen vähenee.

Tyttö on nyt 7 kk eikä hampaita ole vielä tullut.

Meillä tosin en ole huomannut itkuisuutta kuolaamisen yhteydessä, joten onhan se mahdollista, että teidän pojalle on hampaita tulossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ymmärtääkseni toi kuolaaminen ja käsien suuhun työntäminen on kyllä ihan normaalia. Meilläkin alkoi sama juttu noin parin kuukauden iässä, eikä silloin vielä mitään hampaita näkynyt. Oli tyttö vaan löytänyt kätensä, eikä osannut niillä vielä muuta tehdä kun tunkea suuhun... Normaalia itkuisemmaksi noitten yllä mainittujen oireiden lisäksi tyttö muuttui vasta viime viikon lopulla (tyttö nyt reilu 3,5 kk) ja eilen huomattiin ensimmäisen hampaan puhjenneen! Vähän turhan aikaisin kylläkin meidän mielestä. Just on tyttö päässyt vatsavaivoistaan ja heti alkaa uudet " murheet" ...

Eli onhan se täysin mahdollista että teillekin " vaaveli07" on jo hampaita tulossa...

Tyttö on 2,5kk.. ihan sama juttu.. nyrkit koko ajan suussa ja paidat märkänä, kävin jo ostamassa kuolalappuja! Tää viikonloppu on ollut aika levotonta aikaa tytöllä, tuntuu että tää nukkuminenkaan ei onnistuu kunnolla ku koko ajan työntää nyrkit suuhun ja tutin pois ja sit kova huuto.. nukkuu 15min pätkissä ja taas sama juttu.. en yhtään muista oliko esikoisella tätä.. En kyl paljon pysty neuvomaan, sama kysymys siis minullakin:)

pikkukakkosella, joka nyt 2,5kk. Ja juuri tuon kärttyisyyden kanssa. Muistan esikoisella samat oireet, ja sille puhkesi eka hammas juuri 2,5kk:n iässä. Vielä ei kuitenkaan tällä ole hammasta näkyvissä, pari-kolme viikkoa on kuolaaminen ja nyrkkien jyystäminen nyt kestänyt. Hyvin tyytyväisenä järsii jääkaappikylmää purulelua, jos vaan äiti jaksais aina sitä pidellä, kun itse ei raukka vielä osaa :D

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat