Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Koitan tässä vähän hahmotella mielessäni jonkinlaisia hääjuhlia (pienimuotoisia), joten olisin kiitollinen kaikista vinkeistä ja ideoista :o)

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toimituksen jälkeen mentiin lasilliselle ja syömään ulos ja ostettiin kukkia itsellemme ja illalla oltiin kotona kahdestaan. Myöhemmin kun matkustettiin vanhempien luokse niin kokoonnuttiin pienellä porukalla kahville ja kakulle, ja siinäpä se. Ihan sopivat häät meille.

Jos voisin tehdä jotain toisin niin olisin tehnyt sen kohdan isommin - enemmän ihmisiä, hienompi ravintola jne. Olin odottanut että maistraatti olisi ollut vain virallisen tuntuinen pakkovaihe ennen varsinaista hääjuhlaa, mutta sitten sinä päivänä se tuntui oikeasti MEIDÄN HÄILTÄ, kun taas ne juhlat myöhemmin tuntuivat vain isoilta sukujuhlilta.

Ja vihittiin just siksi ettei haluttu mitään juhlia. Haluttiin vaan naimisiin ja sillä selvä. Todistajana oli yksi ystäväni ja vihkimisen jälkeen tehtiin kierros punaisella kuplallani paistinpannu ja vanha kenkäpari takapuskurissa iloisesti kolisten. Kotona juhlistettiin keskenään ja illalla kavereiden kanssa kuppilassa. Vanhemmille kerrottiin vasta viikon kuluttua.Joten voit järjestää juuri sellaiset kemut kuin haluat - tai olla järjestämättä.

Meidät vihittiin maistraatissa ja seuraavana päivänä oli sitten ihan perinteiset häät. Vieraita noin 100. Ei kai sillä vihkimispaikalla tai tavalla ole kamalasti väliä hääjuhlaan?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat