Seuraa 

Reimatecin henkselitoppahousuista kyse.....käytiin tytön kanssa kokeilemassa liikkeessä housuja, mutta en siltikään osannut tehdä päätöstä, joten kyselen nyt apua muilta. 104cm olivat juuri sopivat pituudesta, mietin vaan että olikohan liian jämptit(kasvuvaraa ajatellen)...110cm olivat tietysti sitten pitkät, mutta sopivammat mielestäni vyötäröstä. takki meillä on kokoa 104 ja on hyvä...voi tätä valinnan vaikeutta. Minkä kokoisia housuja olette 104 senttiselle ostaneet?

Kommentit (2)

Kun lahkeissa on kuminauhakiristys, niin miksi ostaa naftit? Reiluna näyttävät myös ihan yhtä hyviltä ja eivät jää ainakaan saman käyttökauden aikana pieneksi.

kun niillä henkseleillä voi pituutta säädellä. 116cm voi silti olla liian iso vielä, etenkin jos puntti on ilman lahkeensuun kiristystä. Meillä on tyttö nyt jotain 112 cm ja reimatecin puolihousuissa on edelleen 110cm se oikea koko (samoin muuten takissa), sillä tyttö on kapea vyötäröstä ja vyötäröltä kiristettävät housut ' tippuu' helposti liian alas eikä 6v. meinaa saada niitä itse kunnolla kiristetyksi nappulakiristyksestä huolimatta! 116cm valahtaa pois päältä puolihousuina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat