Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Mistä ihmeestä sitä saa ostaa ja minkä hintaista se on? Kaikki kaupat olen kolunnut läpi mutta mistään en oo löytänyt.Onko kellään kokemusta kyseisestä puurosta, miten on sopinut.

Meidän allerginen poika 7kk on syönyt tähän asti vain Muksu riisipuuroa ja se on sopinut hyvin. Nyt ajattelin kokeilla sitä Sinlacia että olisi aamupuurona jotakin edes vähän erilaista.

Kiitos jo etukäteen vastauksista.

Kommentit (3)

citymarketeista ja prismoista.pakkaus sisältää kaksi pussia ja meille se ei sopinut vaikka menestyksekkäästi tuota Muksun riisipuuroa syödäänkin. Eli toinen noista pakkauksen pusseista on avaamaton, voin sen pois lahjoittaa jos haluat kokeilla sopiiko.Postikuluja tulee varmaan 1,40, jos ei onnistu treffit. Siis tietenkin vain jos haluat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katos netistä oheista sivua:http://www.nestle.fi/neobuilder.20061219164982230000002095443546.htmlSiellä kerrotaan Sinlac- puurosta. Sitä myyvät tosissaan ihan tavallisissa ruokakaupoissa, ei tosin kaikissa. Hinta noin 7,50¿.

Se on hyvin siedetty ja ravitsemusarvoltaan hyvin rikasta. Joten jos lapsella on muuten kapea ruokavalio, niin hän saa tästä puurosta täydennystä päivän energiatarpeisiin. Ravitsemussuunnittelijat suosittelevat tätä puuroa allergisille ja pienikasvuisille lapsille. Puuro on hiukkasen makeaa ja ainakin aikuisen makuun vähän puisevaa... Mutta joka illalle/aamulle siitä saa eri makuista, kun lisää marjoja, hedelmäsoseita tms. makua tuomaan. Meillä tosin tyttö syö myös paljaaltaan suurella ruokahalulla! :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat