Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Täältä meidän nykyisestä asunnosta on löytynyt pakkaus kinkunpaistopusseja (keittiön kaapistosta vetolaatikoiden taakse pudonneena) ja muovinen leikkinakki (kodinhoitohuoneen kaapiston alta). Pihalta löytyi pieni pallo ja hiekkalapio.

Edellisestä asunnosta löytyi saksankielinen kaloriopas keittiön ylähyllyltä.

Siitä ei ole aavistustakaan, mitä itse mahdollisesti olen jättänyt/unohtanut edellisiin asuntoihini.

Sivut

Kommentit (35)

suomen säännöstelyn ajalta. Ihan säälittävää, osista oli leikattu sokeripalankokoisia nurkkia, ruutuja pois. varmaan olleet arvokkaita joskus....Vanha satasen seteli Snellmannin kuvalla teipattuna kaapin aluslevyyn.Ksylofoni ja kullanväriset kipsikehykset ullakolta.vanhoja todistuksia ja muita papereita....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ASE!!! En tiedä mikä se oli, oliko ilmakko, kivääri vai haulikko, mutta kyllä säikähdin kun sen löysin. Soitin heti kiinteistönvälittäjälle ja hän tuli hakemaan tavarat pois. Asunto oli ollut vuokralla, en tiedä oliko siltä tyypiltä unohtunut se yksi kaappi kokonaan.Tässä nykyisessä ei tainnut olla muuta kuin pari muovimukia kylppärin alakaapissa.

Itse olen löytänyt sukan, rintsikan olkaimen. Yhdessä asunnossa oli parvekkeen pöytä ja jääkaapista löytyi kajal-kynä.Itse jätin kirjahyllyn kerrostalon vintille, kun en jaksanut viedä sitä pois.

Pullot olivat yhdessä yläkaapissa perällä. Ainakin joku 12 kpl siellä oli. Osa jostain ulkomailta tuotuja varmaan muiden tuomia tuliaisia jne kun eivät olleet heille kelvanneet. Vietettiin sitten tuparit maistellen jokaisesta pullosta. Olivatkohan jättäneet tahallaan että pääsivät niistä hirveistä litkuista eroon, heh. Oli se silti aika erikoista. Harva unohtaa baarikaappinsa sisällön, vaikka nyt ei niin hirveästi alkoholia nauttisikaan.

huoneistoon seuraavaa:

- singerin ompelukoneen (poljettava malli)

- pyöreän pöydän ja tuolit (4kpl)

- kirjahyllyjä 4 kpl (isoja!)

- marmorikuula pelin

- mattoja (5kpl)Muuta en nyt muista enää.. mutta oli aika järkytys, kun piti olla tyhjillään.. Eiku huutonettiin myyntiin ja saatiin hyvät rahat!! :)

Pullonavaaja, joku työväenliikkeen logolla ja iskulauseella varustettu, löytyi liesituulettimen päältä. Ulkovarastoon oli jäänyt 1 musta jätesäkillinen tyhjiä alkon pulloja. Jääkaapin takaa löytyi pullonkorkki ja koirannaksuja :)

Tontilla olleesta mökistä sen sijaan löytyi vaikka mitä 60 luvun astioita, vanhoja kaappeja, heteka yms arvotavaraa. Eivät olleet unohdettu, ei niitä ollut edes yritetty tyhjentää, koska tontin ostaessamme mökki oli ollut tyhjillään jo 20 vuotta ja asumiskelvoton.

kanssa päiväkirjani opiskelijaboksiin 10 vuotta sitten. Olin piilottanut sen niin hyvään paikkaan että edes äitini ei sitä löytänyt kun siivosi asunnon jälkeeni. Kirjassa oli kaikki nuoruuden suhdetuskat ym... Kyllä hävetti kun ajattelin että joku sen löytää ja lukee siellä- jos on vielä löytänyt. Toivottavasti on heittänyt roskiin ettei kovin ole levinnyt...

Oli todistuksia, vaatteita, pesuaineita, kaljapulloja, riisikeitin, katkarapupussi, verkkopankkitunnuksia ja koko sen ajan mitä siellä asuimme (10kk) tuli molempien tiliotteetkin sinne. Joka kerta laitoin ne takas postin vietäväksi ja laitoin kuoreen merkinnän " ei asu osoitteessa" tms. Aina niitä vain tuli... Ai, oli siellä vielä 6kpl tuoleja, yksi nojatuoli ja koulutarvikkeita. Ja se sotku oli ihan jumalaton kun pääsimme muuttamaan. Vuokranantaja oli varmasti heiltä ottanut vuokratakuun siivon takia mutta itsepäs jouduin paikat puhdistamaan että pystyimme omat kamppeet kantamaan sisälle. 5 jätesäkkiä tuli roskaa ja paskaa ja heidän tavaroitaan.

käyttämättömän keittiövatkaimen, aurinkovoiteita, korin, hirveän kasan dvd-elokuvia (mm. 3 pehmopornoa), vaatetta, naisten kenkiä, kuivaruokaa, pyyhkeitä... kaikki kasattuna pöydälle seuraavaa varten.

edellisessä asunnossa tein löydön, joka jotenkin tuntui järkyttävältä. Edellinen asukas siinä oli vanha mummo jonka kuoltua perikunta möi asunnon meille. Mun mies oli purkanu muuttolaatikoita eikä ollut kolunnut kunnolla, ja joskus pari vuotta asuttuamme löysin eteisen kaapin alahyllyn perukoilta sellaiset ruskeat hiukan korolliset mummojen nyöritettävät kävelykengät. Tuntui kuin sen mummovainaan kalsea henkäys olisi tuntunut niskassa kun se löytö oli niin yökkis! Mies sanoi samaa, se mummeli tais muutenkin siellä kummitella mutta tuosta kenkälöydöstä se suuttui...

Yhteen vuokra-asuntoon olin piilottanut päiväkirjani hyvään piiloon ja sinne se jäi kaikkine nuoruuden seksihurjastelukuvauksineen :D

Ja toisessa asunnossa unohdin tyhjentää yhden kaapin, ei siellä ollut mitään kauhean tärkeää mutta käyttökelpoista tavaraa kuitenkin, en jaksanut soitella vuokranantajalle enää niiden perään.Kukaan ei ole ainakaan ilmoittanut noita löytöjä vielä tähän ketjuun...

toimiiko, mut ihan ruosteinen se on..), keittiössä oli vanha huonosti toimiva jääkaappi, joka raahattiin heti ulos koska meillä oli oma uusi. Varastossa kaikenlaista, mm. 2 aurinkotuolia joita käytettiin kunnes hajosivat, puutarharavinteita yms. Pihalta löytynyt palloja, pikkuautoja yms.

Asunnon kalustoon kuuluvan lipaston laatikoston taa pudonnut (vai " säilötty" ). Ei ollut edes edellisen asukkaan nimellä. Oli vielä voimassakin, vein poliisilaitokselle.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat