Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä ei ole kuitenkaan rahaa rakentaa kovinkaan isoa taloa, koska ollaan niin köyhiä. Meillä ei ole minkäänlaista pääomaa, koska olemme juuri valmistuneet ja olemme aina asuneet vuokralla.Olisko ihan hölmöä rakentaa puolitoistakerroksinen talo, mutta jättää se yläkerta toistaiseksi rakentamatta? Pystyykö sillä tavalla säästämään kovinkaan paljoa?

Kommentit (20)

Jos ette halua sinne muuttaa, niin ette muuta! Tai jos sä et halua, niin kerro se miehelles. Varsinkaan jos ei ois nyt varaa rakentaa " kunnolla" . Ihan idioottimaisia tollaiset lahjat, se äijähän suunnilleen pakottaa teidät rakentamaan sinne, mutta niin on varmaan sen tarkoituskin :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos et halua sellaseen korpeen ei mitään järkee! Et viihtys siellä. Myykää se ja rahat talteen, kun rahaa ja löytyy sopiva tontti, rakennatte!

koska sillä on varmaan tunnearvoa antajalle ja miehelle, mutta voisihan sinne rakentaa vaikka pihasaunan tms. ja katsoa sitten myöhemmin, josko haluaa jotain muuta.

Ja appivanhemmathan toimii sitten hyvinä mökkitalkkareina kun ette itse pääse paikalle. Voitte hyvin lainata mökkiänne myös muille sukulaisille.Mökkiin riittää hyvin tupakeittiö, 1-2 pientä makkaria, wc, saunatilat ja vaikka parvi, minne mahtuu majoittamaan porukkaa. Eikä ne mökit niin älyttömän hintaisia ole.Miltäs kuulostaisi?

Vierailija:

Lainaus:


ennen kuin on varaa rakentaa kunnolla?
Mua raivostuttaa koko hemmetin tontti.En haluaisi muutta sine korpeen ollenkaan, mutta pakko vissiin on.ap

Vierailija:

Lainaus:


Jos ette halua sinne muuttaa, niin ette muuta! Tai jos sä et halua, niin kerro se miehelles. Varsinkaan jos ei ois nyt varaa rakentaa " kunnolla" . Ihan idioottimaisia tollaiset lahjat, se äijähän suunnilleen pakottaa teidät rakentamaan sinne, mutta niin on varmaan sen tarkoituskin :(
Mun mieskään ei mitenkään kauhean paljon haluaisi sinne niiden naapuriin muuttaa. Appiukon tarkoituksena oli varmaan just saada meidät sinne vahdittavaksi.Tää asia on rassanut mua, miestä ja meidän avioliittoa alusta asti. Rakentamisesta ei voi kuulemma enää siirtää...ap

ymmärrän, lahjaksi saatu jne.. mutta mutta.. muista hyvä nainen tämä:

sinun elämäsi on sinun, ei kenenkään muun. Sitä älä anna muiden (suhteen ulkopuolisten ) tulla sotkemaan!

Jos ette halua rakentaa niin ette halua. Jos appiukko loukkaantuu, se on hänen ongelmansa. Ei kukaan aikuinen ihminen oikeasti voi olettaa että lapset juoksevat aikuisina talutusnuorassa..

Näytä mistä puusta sinä olet veistetty! Älä nöyristele! Pää pystyyn ja mieti nyt miehesi kanssa tosissaan mitä haluatte 5-10 vuoden tähtäimellä.. Siis haluatteko asua missä jne.. Jos tulette siihen päätökseen ettette nyt, ettekä jatkossa halua sinne korpeen muuttaa, niin ette muuta!!!! Ja kerrotte tämän appiukolle. Jos hän haluaa lahjansa takaisin, niin en tiedä, en kyllä usko..

Ei siitä sen kummenpaa riitaa ole tullut. Olen sanonut, että mahd. aika näyttää. Ette voi rakentaa sinne appiukon tahdosta! Sitäpaitsi tontit korvessa ei edes ole kalliita. Ehdottomasti asutte siellä missä haluatte. Miettikää tosiaan ennemmin jotain sauna yms. mökkiä sinne, jos pakko. Tuollainen asia hiertää ja pilaa teidän avioliiton ennemmin tai myöhemmin. Sitäkö haluatte? Nyt kunnon keskustelu miehen kanssa. SAnotte sitten appiukolle vaikka ne taloudelliset syyt, jos muu ei auta.

Meillä ei ollut lapsia kun rakennettiin eikä haluttu ottaa järjettömiä velkoja. Tehtiin ensin alakerta, jossa n. 100 neliötä, ja kaikki tarpeellinen kahden hengen perheelle. Sitten säästettiin joka kuukausi kaikki ylimääräinen raha, ja saatiin rakennettua yläkerta ennen kuin ensimmäinen lapsi syntyi 2,5 vuotta muuton jälkeen. Säästää tosi paljon, koska meilläkin on kuitenkin yläkerrassakin kylpyhuone (=tosi kalliita neliöitä). Ja haluttiin rakentaa hyvillä materiaaleilla, joten meille erinomainen ratkaisu. Nyt kun on 3 lasta tarpeet on ihan erilaiset ja kaikki huoneet on käytössä.

Voi olla että appiukon ajatus on ollut todellakin pelkkää hyvää tarkoittava. Toisaalta taas voi olla että appiukko haluaa " pakkoasuttaa" teidät lähelle joko vanhuudenturvaksi tai valvonnan alaiseksi tai siksi ettei halua ketään tuntematonta naapurikseen.Jos te kumpikaan ette halua muuttaa tontille eikä teillä ole varaakaan, älkää aloittako velkahelvettiä tai muuttako paikkaan jonne ette halua. Ehkä kannattaa kysyä appiukon mielipidettä jos myytte tontin tai ette ota lahjaa vastaan. En nimittäin yhtään yllättyisi jos myisitte tontin ja appiukko loukkaantuisi siitä verisesti ja se olisi ikävä päätös lahjan antamiselle.

Jotkut talot on suunniteltu sillai, että niihin voidaan helposti rakentaa myöhemmin lisäsiipi eli se voisi olla toinen harkinnan arvoinen vaihtoehto.

Voittehan te silti tontin pitää, laittakaa siihen vaikka joku jalasmökki. Säilyyhän tontti sitten lapsillenne, jotka ehkä haluavat rakentaa sinne, kuka tietää.

Jos ei ole mikään akuutti pakko rakentaa, niin siirtäkää hanke tulevaisuuteen. Ei se tontti sieltä katoa minnekään vaikkette rakentaisikaan ihan heti.Järjen käyttö on edelleen sallittu tässä maassa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat