Vierailija

Löytyyhän niitä Hesarin sivuilta puhelinluettoloistakin.

Kommentit (18)

Hienoa että uskallat hakea apua itsellesi. Ei kannata vertailla tai miettiä muita päihteitä hakiessaan apua. Nopeasti vain ajautuu väärille urille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ihan kunnalliselle puolelle? Oletko käynyt koskaan? Päihdetyötä tehdään tiimityönä ja tiimeissä on esim. sosiaalityöntekijöitä, sairaanhoitajia, lähihoitajia, mielenterveyshoitajia, lääkäreitä, toimintaterapeutteja...

Katso totuutta silmiin ja kohtaa lääkäri asiantuntijana, voi olla hyväkin, jos ei ole mitenkään empaattinen.Tsemiä! Kännissä olet ääliö.

tunnontuskia ja huonoa omaatuntoa. En halua kokea enempää syyllisyyttä. En ole mitään pahaa tehnyt.Löytyyhän niitä Hesarin sivuilta puhelinluettoloistakin.

[/quote]
Olen ihan tavallinen viiniin kiinni jäänyt. Ottaako Fabritis vastaan ihan tavallisia? Muistatko mikä lääkäriasema? Olisiko Sofia Nova? Se ainakin on Yrjönkadulla.Kiitos jos vielä jaksat vastata.

Mihin tarvitset LÄÄKÄRIÄ, jos ongelmanasi on alkoholiriippuvuus? Lääkärillä ei niissä asioissa ole juurikaan sijaa, korkeintaan voi kartoittaa jo aiheutuneet vauriot elimistölle. Alkoholismin hoito on pitkä ja monenlaista asiantuntemusta vaativa prosessi, jossa lääkärin rooli on häviävän pieni.

Saan kai itse valita millaisen lääkärin haluan itselleni. En ole juoppo.Katso totuutta silmiin ja kohtaa lääkäri asiantuntijana, voi olla hyväkin, jos ei ole mitenkään empaattinen.Tsemiä! Kännissä olet ääliö.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat