Seuraa 

Vaunuja pitäisi lähteä varaamaan, mutta en osaa päättää väriä, haluaisin sellaisen unisex-värin koska emme tiedä (ainakaan vielä) vauvan sukupuolta.Minkä värin Sinä valitsisit joko 07 tai 08 mallistoista?

Kommentit (5)

Ostimme edget vauvalle ja väriksi valitsimme platinan. Olen ollut erittäin tyytyväinen valintaan, minusta tuo väri sopii pojalle tai tytölle. Meillä toinen vaihtoehto oli malli jossa oli punaista (oli vuoden 2006 mallistosta) mutta päädyimme neutraalimpaan, enkä ole katunut.Muutenkin vaunut ovat todella hyvät, suosittelen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Emmaljungat aiomme mekin ostaa helmikuiselle esikoisellemme (luultavasti City Crossit). Värit aiheuttavat päänvaivaa. Tällä hetkellä eniten mietimme punaisten (mutta tuo on kuulemma väistyvä väri)), jungle-värin ja mustan välillä. (Mustista vaunuista olenkin laittanut keskusteluketjun.) Mieheni innostui myös uusista camo-väreistä, mutta mielestäni ne on makuuni ihan liian army-henkiset.

Nyt kun lapsi on kolmas, haluaa jo vähän " irrotella" noiden lastentavaroiden värien kanssa, ei enää halua niin hillittyä. Ostimme ne Junglet eli sellaiset vaalean limet /tumman beiget. Olemme tykänneet ja moni muukin on kehunut noita ihanan pirteiksi :)

ostaisin punaiset. Ne on niin ihanat! Harmittaa kun oma vaunuvalinta on jo tehty eikä värin takia viitsi vaihtaakaan :) Jungle on myös takuu tyylikäs ja sopii kummallekin. Miksei punainenkin sovi pojalle.. Minua myös ne uudet armytyylin värit tökkii.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat