Seuraa 

Elikkäs itselläni täysin hakusessa mikä haalari neidille ostataan, kun ei mieleistä tunnu millään löytyvän.. Meillä on valmiina ostettuna Pikku Stikkarilta ihania ruskea- vaaleanpuna-valkoisia asusteita, ja haluaisin niiden sopivan myös haalariin. Ne siis ostettu jo valmiina oleviin talvitakkeihin sointuvaksi.Ticketiltä ei näytä löytyvän tänä talvena minkään sortin yksiväristä haalaria (samanvärisellä vuorella) koossa 80cm? Minymolla vaaleanpunainen punaisilla kuvioilla, mutta peruspunainen ei oikein iske, kun rajoittaa taas niin asustepuolella. Jonathanit ja Remut kaksi värisiä. Mini A Turella vaaleanpunainen haalari pienillä vaaleanvihreillä lisillä, se oikein nätti, hinta vaan kovin suolainen näin pienelle. IdaT:n haalarit kuviollisia. Reimatecilla on yksivärinen vaaleanpunainen, joka olisi oikein järkevä vaihtoehto, kun tiedän etten siihen kyllästy ja sopii kaikkeen. Mitä muita nyt niitä voisi olla? Onko joku nähnyt Poivre Blancin haalareita täksi talveksi?Terveisin: Rouva, joka on täysin kykenemätön ostamaan yhtä talvihaalaria ;-).

Kommentit (11)

Em viestiin vastauksena, että Cecilie Westhin haalarin lahkeet ovat " kaksinkertaiset" ja vain siis se päälimmäinen on suora ja siten (ainakin musta) kivemman näköinen. Lahkeissa on sisäpuolellä resorit ja tarrakiristys niin että lumi ei taatusti mene lahkeensuusta sisään :)

Se on aivan ylisöpö pienellä tytöllä ja vaikka väri on arka, niin ei se nyt aivan hirveän näköiseksi mene. Meillä esikoisella oli koko vaaleanpunainen Reimatec ekana kävelevänä talvena ja vaikka oli päiväkodissa niin haalari pysyi ihan hyvänä. Ihan pienenäkin tyttö oli kyllä sellainen rämäpää, että ei se vaaleanpunainenkaan Reimatec kankaassa ja noin pienellä niin arka ole :)Cecilie Westhin vaatteet on kyllä ihania, mutta minäkin rankkasin tuon haalarin " toimimattomaksi" tai no kaupungille varmaan ihan jees, mutta ennemmin puen kaupungille jotain muuta. Takit CW:ltä on aivan ihania ja ostinkin molemmille sellaiset. Niissä on jotain todella kaunista!Ticket voi tosiaan olla aika raskas noin pienellä ja sitten se " vauvapuku" on ehkä enemmän tosiaan vauvojen juttu ja teillähän on taapero ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarvitsee kyllä ensin varmistaa sen vaaleanpunaisen sävy, että onko se mieleinen. Ja jos tuo beige olisi ihan puhtaan sävyinen, olisin sen jo varmaan valinnut. On vaan Reimalla kummalliset ruskean sävyt tänä vuonna :-).

joka on n 82 senttiä pitkä. Meidän hoikkikselle tuo Rio-haalari oli ihan hirveän vauvamallinen. Se oli tuosta reisien kohdalta niin reilu, että haittasi menoa ja varsinkin näytti ihan hassulta. Vaikka olisin myös tykännyt väristä, niin tuota mallia ei voinut ajatellakaan.Me hankittiin ruskea 86-senttinen punafleecevuorinen Minymo tanskalaisesta nettikaupasta. Saatiin se perjantaina ja oltiin ostokseen tosi tyytyväisiä! Minymossa tuntuu olevan erinomainen hinta-laatusuhde ja se myös näyttää hyvältä ja on ennen kaikkea meidän hoikalle tytölle juuri sopivan mallinen. Käytössä sitten näkyy, miten kestää, mutta kangas ainakin tuntuu hyvältä, se on liukas, siihen ei juuri tartu lika ja se on lisäksi kevyt.

Ehdotan tuota, joka siis meille ostettiin koossa 74cm ja hintaa 85e. Olen bongannut pinkin ja vaaleanpunaisen, meille tuli pinkki. Ei ollut tönkkö ja helppo pukea :)

Tuota Rio-haalaria beigenä ( on muuten tosi jännä sävy) ollaankin neidille jo käyty kokeilemassa ja hyväksi todettu. Vaaleanpunainen on varmasti tosi arka väri, ja sitä tässä olenkin puntaroinut.. Harmi kun tuota Rioa ei ainakaan täällä meillä päin pääse näkemään ruskeana.Veikkaan kuitenkin, että meillä päädytään tuohon beige/vaaleanruskea-sävyyn ja Reimateciin. Meillä 1v 2kk tyttö nyt n.80cm ja 10,5kg, ja kokeiltaessa Baby Baggie 80cm oli reilu, mutta talvella varmasti ihan oikeankokoinen. Tuntui vaan tosiaan kovin raskaalta näin pikkuiselle. Cecilie Westhin haalarit aivan ylisulosia, mutta käytännöllisyyttä epäilen minäkin.Mutta marssitaan tänään neidin kanssa vielä haalarit sovittamaan, ja illalla tiedetään toivottavasti mikä valittiin :-).

Olin päädyin siihen Rioon vaaleanpunaisena. Ihan mahdottoman suloinen neidin päällä, ja varmasti jokainen asuste meillä sopii haalariin (sekin iso säästö).Päiväkodissa vetävät kuulemma aina kurikset päälle, että samapa tuo sitten vaikka olisi valkoinen haalari.. Itsekin katselin sitä Minymon haalaria, mutta kun ei omat värimieltykseni ja haalarit valitettavasti kohdanneet.

Vaaleanpunainen on haalarivärinä mun mielestä tosi hankala, likaantuu alta aika yksikön.Se Cecilie West on aivan ihmeellisen mallinen ja lahkeensuut varsinkin pienelle mun mielestä ihan sopimattomat (lumi menee sisään).Kuinka pitkä lapsesi on? Meillä on 1 v. 7 kk tyttö joka on nyt 81 cm ja vähän vajaa 10 kiloa ja Ticketin 80 cm baggie on noin 10 cm liian pitkä. Babybaggiesta ehkä löytyisi sopivampi koko, mutta se on myyjien mukaan taas liian raskas ja täältäkin löytyneiden kommenttien mukaan hankala pukea.eli siis en osaa suositella mitään muuta kuin meillekin tulevaa Reimatecin Rioa, meille tulee se mustana, mutta teidän olemassa oleviin asusteisiin sopisi se beige varmasti paremmin.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat