Vierailija

Aivan eri poika, pari päivää menee niin ja sitten on taas oma ihana itsensä. Kiukuttelee vaan. Ikää 3, 5v

Kommentit (10)

Meillä taistellaan joka kerta, kun ovat saaneet olla mummolassa. Siellä on löysempi kuri, joten kotona pitää testata säännöt. (Esimerkiksi mummolassa saa syödä olohuoneessa ja kotona ei. Mutta testattavahan tämä sääntö on joka kerta. Tosin vanhempi alkaa kyllä tajuamaan, ettei testaaminen kannata.)Eli ei syytä huoleen, mutta älä myöskään toivo muutosta lyhyellä tähtäimellä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voi olla myös isiä ikävä, harmittaa että piti erota taas, lapsesta pitkältä tuntuvaksi ajaksi.Voihan myös olla että isän luona on lapsesta jostain syystä ikävää.

niin myös monet reagoi pvkotipäivän jälkeen, kun tavallaan ei ole ollut kotona eikä ole pystynyt olemaan ns omaa itseään niin reaktio tulee sit kun pääsee kotiin turvalliseen paikkaan. Siellähän ne aidot tunteet sit näytetään. Ole tyytyväinen koska näin poika kokee että teidän koti on hänelle se paras paikka, kauheata ois mielestäni jos lapsi jossain muualla reagoisi noin - sit vasta tulisi kauhea tunne koska silloin lapsi viihtyy paremmin siellä kuin kotona.

Eli näin on jatkunut jo vuosia, vkl isänsä luona. Joskus viikon. Joka ikinen kerta sama homma. Kiukuttelee ja on toisinaan tosi vihainen. Innoissaan tulee aina kotiin ja on ollut ikävä, mutta miten tuon saisi tottelemaan taas heti eikä vasta parin päivän kotonaolon jälkeen?

Onko hyvät ja läheiset välit isään?

Jos ei niin varmaan purkaa kertyneet jännitteet sinuun sitten.Tai saattaa ihan vaan paikanvaihdos harmittaa jos sellaiset tilanteet vaikeita?Tai jos on todella läheinen isänsä kanssa niin sitten ikävöi isää.Ja kolmosen mielipiteen voit sivuuttaa kokonaan...

mikä ilmenee mummolaviikonlopun jälkeen. On ollut hauskaa mummolassa, mutta kuitenkaan ei ole ollut ihan oma itsensä ja se kaikki purkautuu kotona kiukutteluna.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat