Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kerran, vauvalehdessä oli taas kunnon infoa siitä koska kannattaa viedä vauva hoitoon ja kuinka pitkäksi ajaksi. Kuinkahan monta kertaa tästä pitää kirjoittaa ennen kuin jengi tajuaa että alle vuoden ikäinen ei kannata jättää hoitoon ja vuoden ikäinen vain päiväksi. Ekat 9kk vauvan paikka on äidin vieressä jne jne jne. Kummallista ettei tästä vielä tehty suurta numeroa että " kuinka näin voidaan kirjoittaa" ja " meidän Emma ei ainakaan ole traumoja saanut" ,,, jne jne. Katso kun ne traumat näkyy (jos tulee) vasta vuosien päästä. Lukekaa hyvä artikkeli ja sisäistäkää, myös te jotka suunnittelette raskautta että tiedätte mihin ryhdytte.

Kommentit (8)

Minusta Suomessa on järjestetty asiat hienosti, koska lähes kaikki pystyvät olemaan kotona lapsensa kanssa tämän tärkeän ensimmäisen vuoden. Näin hyvin ei ole monessakaan muussa maassa.

Olkaamme kiitollisia. En tosiaan ymmärrä myöskään märinää lasten viemisestä päivähoitoon. On paljon lapsia, joilla on paljon suurempiakin ongelmia, kun hoidossa oleminen. Keskittykää näihin lapsiin.

Siellä on joskus päätetty, että äippäloma 9kk, ja tosiaankin joillakin ei ole taloudellista varaa jäädä hoitovapaalle!!!Meillä lapset ovat jo koululaisia, ja mitään traumoja tai sivuvaikutuksia hoidosta ei ole havaittavissa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

teidän perhettänne, mutta teidän perheen asia on kyllä huolehtia lapsistanne. Älä tee lapsia, jos et pysty heitä elättämään tai heistä huolehtimaan säällistä aikaa. Yksinkertaista, mutta totta.

työpaikkaa menettämättä siihen asti, kun lapsi on kolmen. Se että 9 kuukaudelta maksetaan täysi palkka on bonusta, mutta kaipa se lapsen elättäminen muuten on perheen asia.

Ei ole mitään näyttöä, että tarhalapsista löytyy ne rikolliset, tunnevammaset ym. On helppo vedota siihen, että traumat näkyy vanhemmalla iällä, koska jos 10kk vanha napero on tyytyväinen tarhassa, niin ei voi sanoa silloin lapsen olevan onneton.

Mua ei kiinosta pätkääkään miten joku lapsensa hoidattaa.

Mielestäni sulla ei oo kaikki kunnossa, jos elämää suurempi kysymys on jonkun toisen lapsen päivähoito.

Jatkuva märinä jostain pienen lapsen päivähoidosta, kun maailmalla lapset kuolee nälkään ja orpoja on pilvinpimein.

Meillä on sentään suomessa laadukas päivähoito.

Olen nähnyt monia tyytyväisiä pikkuisia päivähoidossa ja tyytymättömiä yli 3v. lapsia, jotka eivät siellä todellakaan haluisi olla.

että me ei oltaisi nuorina vanhempina joilla asuntolainaa tultu toimeen, jos olisin silloin jäänyt hoitovapaalle ja näin ollen saanut todella pientä korvausta kelalta.Terv. 3

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat