Vierailija

Mielestäni on kohtuutonta lapselle, että hänet viedään puolikuntoisena hoitoon. Lapsi joka on räkäinen ja veto poissa ei kuulu päivähoitoon. Silloin pitää saada levätä kotona. Harmittaa, kun joudun nytkin lähes päivittäin käännyttämään lapsia kotiin kesken päivän, kun heidät on ensin aamulla tuotu selvästi kipeinä hoitoon. Kuume kun ei ole ainut lapsen kunnon mittari. Perjantainakin eräs 2v. poika tuotiin hoitoon. Lapsi oli käheä, itkuinen ja räkäinen. Äiti sanoi, että kuumetta ei ole. Aamupalalla ei syönyt mitään ja mittasin kuumeen korvakuumemittarilla: 38,5 astetta! Ja vaikka ei olis kuumettakaan, ei väsynyttä, sairasta lasta saa viedä hoitoon.t. päiväkodin " täti"

Kommentit (8)

jos on kuumetta. Siinähän on selvä vaara sairastua jopa vakaviin jälkitauteihin. Pelkkä nuha ja yskä eivät ole este hoidolle, jos lapsi on muuten jaksavainen. Eli jaksaa ulkoilla ja leikkiä sekä syö ja nukkuu levollisesti koko ajan yskimättä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen myös törmännyt näihin kun lapsi itse sanoo,että äiti laittoi aamulla peppuun lääkettä tai jopa kerran vaihdoin vaippaa pienelle niin osa suposta oli tullut ulos.

Kuumetta sitten kummallakin kun mitattiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat