Vierailija

Olen lähdössä mieheni kanssareissuun siten, että hän on työasioilla kaksi päivää ja sitten vietämme pari päivää ihan lomaillen.Joten minulla olisi neljä päivää aikaa kierrellä Amsterdamia ympäriinsä. Mitä suositteleisitte?

Kommentit (9)

Käy kirjastosta lainaamassa joku matkaopas ja valkkaa sieltä itsellesi kiinnostavimmat kohteet. Me olemme mm. käyneet kanava-ajelulla, Anne Frankin talossa, vahakabinetissa ja muuten vain tallanneet ristiin rastiin kaupunkia. Illalla luonnollisesti olemme käyneet punaisten lyhtyjen alueella - se on hauska paikka! :-)Huumekahviloita ei tarvitse etsiä, niiden hajun tuntee jo kaukaa ja sellaisessakin kävimme ihan mielenkiinnosta (tosin mitään emme ostaneet. Jututimme siellä baarimikkoa turisteina ja kyselimme asiaan liittyvistä jutuista ja he hyvin mielellään meille niistä kertoivatkin.En tiedä miten saat siellä neljä päivää kulumaan, ehkä kannattaisi vuokrata auto ja lähteä katselemaan muuallekin, siellä on vaikka mitä mielenkiintoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ajattelinkin käveleskellä ympäri kaupunkia ja museoita, kirkkoja käydä läpi, kun vastaan sattuu. Ydinkaupunkihan ei taida niin kauhean suuri olla.Kyselin tuosta englannista, kun jostain luin, etteivät hollantilaiset välttämättä pidä sakan kielestä, johtuen sotajutuista...Millaista ruokaan Hollannissa on?, Jotenkin tulee mieleen ei niin herkullinen englantilais-saksalainen keittiö ;D

Vaikka minkälaisia eri makuisia. Tosi hyviä.Damissa on etnisiä ravintoloita joka lähtöön, sellaisessa kannattaa syödä.Ja kanaalit on kivoja.

jolla oli itä-intian kauppakomppania jo 1400-1600-luvulla. Pineiä kauppa-asemia pitkin maailmaa. Sieltä saa kaikkien mahdollisten kulttuurien ruokaa, indonesialaista tosiaan leimallisesesti, mutta myös etelä-amerikkalaista jne. Ruoka ei tule tuottamaan pettymystä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat