Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Aikani tätä palstaa seurattuani olen tajunnut, että täällä tyyliasioissa hyvin vahvoja mielipiteitään esittelevät ovat pissiksiä. Heidän makunsa ei millään tavalla kuvaa tyylikyttää tai hyvää makua.Täällä pannassa ovat niin Marimekon tuotteet kuin Crocsitkin, joita kumpaakaan ei kuulemma huoli kuin sosiaaliavustuksilla elävä yh-äiti Kontulasta (Crocsit tulivat mieleen siksi, että luin junassa uusinta US Weeklya ja bongasin kuvissa ainakin kolmet Crocsit, eikä edes niissä mollaus kuvissa.) Samoin sisustuksessa kaikki klassikot ovat AV:n mielestä mauttomia tai tylsiä ja piilopirtti Ylä-Lapissa pitäisi sisustaa täsmälleen samalla tavalla kuin uusi rivitalokolmio Espoossa. Ja muistatteko kun vuosi vai kaksi sitten oli se suomalainen Unelmakämppä-tositv? Silloin AV-palstan makuraati oli yksimielisesti Hannan ja Timpan takana, kun nämä sisustivat 60-70-luvun kerrostaloasuntoa kevytgoottilinnaksi liimailemalla halpaa tummaa laminaattia ja muovista kivijäljitelmää seiniin.Voisi siis päätellä, että toimimalla täsmälleen päin vastoin kuin AV:n pissisraati vaatii, voi olla toivoa jonkin asteisesta tyylikkyydestä.

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sijaitsee käsittääkseni aika tiheään asutulla alueella ja sinne sen näköinen hirsitalo ei ehkä ole se ihan sopivin, mutta toisen laisessa maisemassa senkin tyylinen hirsitalo olisi varmasti edukseen.ap

siis se lyhenne liikku näillä palstoilla usein. En todennäköisesti ole sellainen, kun olen maalainen ja pidän marimekon tuotteista ja ruisleivästä ja tallinan villapaidoista. Mutta mitä se tarkoittaa, voisiko joku valistaa tietä' mätöntä?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat