Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja mun mielestä on törkeä väittää jotain kämäistä feikkiä aidoksi, koska keräilijöille tuo ei ole sama asia.

Ja feikki ponit eivät ole minkään arvoisia, niitäkin on nimittäin nähty, että myyjä pyytää jostain feikistä 10 euroa. Tai sitten jostain tavis MLP:ista 15 euroa, joka on hirveessä kunnossa.

samoin 5-vuotiasta tytärtäni. Se jaottelee ne sen mukaaan kuinka uusia ja kivan värisiä ne on. Parhaimman näköiset eivät ole niitä aitoja! Me ostetaan muovisaastaa vain kirppareilta. Ei tulisi mieleenkään maksaa 20 euroa jostain muovinpalasta, joka on ekologisesti vähintään epäilyttävää.Kerääkö joku aikuinen räikeän värisiä muoviponeja? Kuinka huvittavaa, keräisit mieluummin elämänkokemusta ja yleissivistystä! Kirjat ja levyt on ehkä mielekkäämpiä jos jotain pitää kerätä.

mulla nimittäin oli aina niitä kopioita, ja tiesin kyllä hyvin ettei ne ole aitoja.

Mutta se mitä leluilla voi tehdä on kyllä kiinni omasta mielikuvituksesta! Niillä ei voi tehdä mitään jos kaikki pitää olla sellaisia valmiita leluja joilla voi tehdä kaikkea valmista.

vaikka se on vain koiran etunimi.Tietty " aito" My Little Pony on arvokkaampi kuin jäljitelmä, jotka monesti ovat tosi kehnojakin, mutta ei se nyt niin vakavaa ole.Sitäpaitsi, nehän ovat aika kurjia leluja. Ei niillä voi mitään tehdä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat