Vierailija

Millä värillä saan keltaisesta puserosta violetin? Tummanvioletilla?

Kommentit (4)

kankaat/vaatteet ovat läpimärkiä kun ne laittaa koneeseen. Toinen asia on se, että väriä tulee olla tarpeeksi. Jos sitä on liian vähän, käy niin että väreistä tulee mitä sattuu, ts. alkuperäinen väri vain tummenee tai lopputulos on ruskea tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Dylonilla on. Voit myös tehdä keltaiseen ensin värinpoiston varmistaaksesi lopputuloksen. Dylonilla on myös värinpoistoaine. voit poistaa värin myös kloriitilla, mutta se kuluttaa kangasta. Käytä mieluiten Dylonin pesukoneväriä, sillä paitsi että se on helpointa, se on ainoa värinpitävä Dylonin väri. Käsi ja kuumavärit haalistuvat pesussa ja saattavat värjätä muuta pyykkiä. Väripaketin lisäksi tarvitset 500 g ruokasuolaa.

mutta jos lähtöväri on vaalea, on lopputulos todennäköisesti sellainen, kuin arvelitkin. Värjäsin juuri koneessa pyyhkeitä violetiksi, yhdestä vihreästä pyyhkeestä tuli tummanvihreä ja yhdestä oranssista pyyhkeestä ruskea... Yhteen pyyhkeeseen tuli lisäksi pari tummaa laikkua, vaikka toimin tarkasti ohjeiden mukaisesti. Loput onnistuivat onneksi tosi hyvin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat