Vierailija

Ajattelin vaan, että voinkohan kysyä työkaverilta olisivatko he halukkaita myymään omaansa meille. Heidän vauvansa täyttää marraskuussa 1 ja meille syntyy vauva tammikuussa.

Kommentit (8)

ykkösautossa turvaistuin ja kakkosautossa kaukalo. Lapsi 1v3kk ja 12kg ja 83cm. Painoraja kaukaloon on 13kg. Joten vielä voi käyttää. Ja ihme kyllä jalatkin sopii hyvin kaukaloon,ei tartte nostaa penkkiä vasten:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos tuttavasti suunnittelevat lisää lapsia, en menisi kysymään kaukaloa, mutta jos lapsiluku on täysi, he varmasti ihan mielellään myisivät kaukalon sinulle!

kun 6kk ikäisellä menee nyt just ja just vyöt kiinni, kun ei ole liikaa vaatetta. Isommat sisarukset mahtuivat suunnilleen vuoden ikään istumaan samaisessaa kaukalossa.

Meillä oli esikoisella Maxi Cosi+ 0-13kg

Esikoinen painoi 1v 7kg ja oli 71cm pitkä. Ei ollut tarvetta vaihtaa isompaan kuin vasta 2 vuotiaana, jolloin pituutta tuli niin, ettei mahtunut kaukaloon kuin polvet koukussa. Pää pysyi sisällä edelleen hyvin. Painoa oli 2 vuotiaana 8,5kg ja pituutta 82.

Painoraja jolloin olisi pitänyt vaihtaa, täyttyi vasta 3,5 vuotiaana.Toka jouduttiin vaihtaa vuoden ikäisenä isompaan kun ei viihtynyt enää makuultaa, tai siinä puolmakuultaan missä kaukalossa nyt täytyy olla.

Paino ja pituus meni suunnilleen samaa rataa kuin esikoisella. sama kaukalo kuin esikoisella.Nyt kuopus on kohta 9kk, painoa 7,2kg ja pituutta vasta 65cm

Hyvin menee kaukalossa (monet 2-3kk ikäiset ovat samankokoisia kuin meidän pikkukaveri) ja tuntuu viihtyvänkin. kaukalona Britax rock-a-tot.

Ei siis kiirettä vaihtaa. Saa olla siinä niin kauan kuin vaan viihtyy, tai kunnes pituutta on liikaa. painoraja tuskin täyttyy hänelläkään vielä ennen kolmea vuotta..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat