Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä kaksi haalaria, ja asusteita aivan liikaa. Mistään en kumminkaan raaskisi luopua, mutta en tiedä onko käyttöä kymmenelle parille rukkasia ja kymmenelle hatulle...miten muilla?

Kommentit (12)

Mielestäni kun jokaiseen takkiin ja haalariin pitää olla tismalleen sopivat hatut, kaulahuvit ja rukkaset/tumput. Joten siitä voi sitten jotain jo päätellä.Ja itse ostan mielummin yksinkertaisen haalarin /takin, jota sitten piristän värikkäillä ja persoonallisilla asusteilla.

Meillä se ongelma on nuo lukuisat hatut ja hanskat joita on ihan järkyttävät määrät. Ehkäpä selvennän tilannetta vielä luvuilla.Ticketin haalariin vain muutamat asusteet, villakypärämyssy, reimatecin mist-hattu, pörröhattu (joku " halpis" ), muutama halvempi hattu, esim. h&m:ltä. Rukkasia noin viidet (reimatec, jonathan, lenne)Reimatecin haalariin onkin sitten enempi hattuja..myöskin villakypärämyssy, kaksi villamyssyä, kaksi reimatecin hattua ja myös tuo ticketin haalarin kanssa oelva mist käy tähän, sitten vielä muutamat halvemmat hatut. Rukkasia myöskin tähän noin viidet, samoja merkkejä kun ticketin haalariin.Eli hattuja ja hanskoja on semmoset kymmenet kappaleet molempia. Mutta kun luopua en halua msitään. On tämä niin vaikeeta. Tosin veikkaanpa että en välttämättä ole pahin, sen takia täällä on " hyvä olla" , kun aina löytyy vielä enempi vaatteisiin hurahtaneita kuin mitä itse on :).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tytölle yksi talvihaalari ja kaksi toppatakkia. Pipoja/hattuja on viisi. Rukkaset on vielä hankkimatta, mutta ainakin neljä paria ostan. Sitten on vielä villalapasia parit. Pojalle on jo kaksi toppatakkia ja kahdet toppahousut on tilauksessa. Pipoja on kolme ja rukkasia viidet. Tytölle todennäköisesti ostan vielä lisää kaikenlaista, kun tytöille tosiaan löytyy aina niitä ihanuuksia :).

Täällä yksi hattufriikki. Meiltä löytyy noin kolmet parit asusteita per haalari. Ja kauppatakkeihin omansa. ' Ongelma' lähinnä isomman pojan edellisen kauden ihanat, joita ei ' kannata' myydä kohtuuttoman halvalla, koska mahtuvat vielä ja voihan noita joskus käyttää. Ja tuo yksivärinen peruspiposarja (välikaudeksi ja talveksi tottakai) josta ei missään tapauksessa voi karsia, koska ne sopii aina ja on oikeastaan niitä parhaita. Ja sitten on vielä pojan omat suosikit, joita käyttää huolimatta äidin toiveista. Eli takki ja hattu ei edes sovi yhteen ihan joka päivä ;)

lähinnä/ vuodenaika. Eli sekä talveen että välikauteen mennään haalari + kaksiosainen yhdistelmällä. Irtohousuja useammat samaan yläosaan /fleecen kanssa pidettäväksi näin syksyllä. Joskus on ns. hametakki/parempi takki erikseen ihan kyläilyjä/autoilua varten ajatellen. Pipoja/hattuja ja hanskoja/rukkasia tarvii sit olla kyllä ainakin kahdet/laji. Yritän kans olla ostamatta liikoja, haluan kuluttaa vaatteita enkä vain pitää niitä esillä henkarissa...Ei myöskään ole rahaa liiemmin laittaa vähän pidettyjen komeroa koristamaan...

Mua ahdistaa, jos lapsilla on liikaa vaatteita, kun sitten kaikkia ei ehdi kunnolla pitämään ja se harmittaa. Pojalla (4 v) varsinkin on yleensä ollut vain sen verran vaatteita, kun on tarvinnut, mutta tytölle (1,5 v) on kaupoissa niin paljon kaikkia ihania vaatteita, että niitä tulee välillä kyllä ostettua ihan vaan siksi, että ovat niin ihania.Molemmille lapsille on talveksi yksi talvihaalari ja yhdet toppahousut + toppatakki. Pojalle on sitten yksi ohuempi hattu ja yksi paksumpi hattu, jotka väreiltään sopivat tohon haalariin ja jos löydän jostain kivan takkiin sopivan myssyn, voisin sellaisen (ehkä) ostaa. Hanskoja on yhdet uudet ja 4 viime talvelta. Tytölle on kahdet fleecetumput viime talvelta ja lisäksi hakusessa on yhdet uudet ja lämpöiset toppahanskat. Ai niin, sitten on yhdet toppahanskat viime talvelta, jotka saa olla varahanskat. Myssyjä olen ostanut kaksi uutta ja sitten on yksi vanha esikoisen jäljiltä. Vielä pitäisi löytää kunnollinen pakkashattu tytölle.

Poika 7v:- untuvatakki + toppahousut (ostan lisäksi toiset henkselitoppikset ja ehkä ohuemman takin myös, kun poika on niin kuumaverinen)

- talvihanskat (sormikasmalliset viime talvelta)

- entisiä pipoja, mutta uusia tulee varmaan ostettua...

Tyttö vajaa 3v:- haalari

- untuvatakki + toppahousut

- uusi reiman fleecemyssy (lisäksi haluan hankkia tintun katti-hatun)

- kahdet toppahanskatSukkia ja lapasia mummi neuloo valitsemistani langoista, tulee sopivan värisiä! =) Itse olen neulonut tytölle villahousut..Kengät pojalle ostetaan, tytölle on valmiina..Joten suht vähän ostettavaa, ainakin nyt siltä tuntuu! Tosin viime talvenakin tytöllä oli yht 4 hattua/pipoa ja pojalla varmaan vielä enemmän... =D Hanskat on tärkeät, niitä kannattaa olla useat!

- viime talven toppahaalari, menee alkutalven

- uusi haalari

- lisäksi yksi uusi haalari, joka vielä kylläkin tosi iso. Saa nähdä tarvitseeko ollenkaan vai laitanko kiertoon

- villasukkia, lapasia

- kahdet kengät

- kaksi hattua, yksi villainen kypärämyssy

- yhdet rukkasetostos listalla vielä villahaalari ja juuri muistin että toppahanskat myös.

En kehtaa edes laskea. Aika paljon... paljon enemmän, kuin tarvitsisi, mutta kun aina törmää johonkin niiiin ihanaan pipoon tai lakkiin... ja täytyyhän siihen sopivat hanskatkin olla :)

-Fassiloora-:

Lainaus:


Mua ahdistaa, jos lapsilla on liikaa vaatteita, kun sitten kaikkia ei ehdi kunnolla pitämään ja se harmittaa.
Ajattelen ja toimin ihan samoin! Meillä tuntuukin olevan ehkä vähän vähemmän vaatetta kuin joillakin tutuilla.on jokaiselle lapselle kaksi ulkovaatekertaa, haalarit ja kaksiosaiset + tytöille takit mekkojen kanssa pidettäväksi. Osa ulkovaatteista on kiertäny isommalta pienemmälle. Asusteita onkin sitten kasapäin. Tosin tumppuja ja hanskoja on paljon parittomia.

asiin. Tosin osa talvikamppeista on vielä ostamatta. :-) Kyllä noita asusteita on vuosien mittaan kertynyt, mutta onneksi värimaailma ei ole niin kauheasti muuttunut, etteikö ne kävisi - eri asia vain, että ehtiikö kaikkea pitää ja joka talvi tulee uusiakin. Sama " ongelma" kuin ap:llakin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat