Seuraa 

noniin, nyt on tälle äitille poika tehnyt selväksi, ettei hän laita päiväkotiin liian pikkupoikien vaatteita... hirviöitä ja vaarallisia kuteita hälle jatkossa, kiitos. Mutta villavaatekausiaika lähestyy ja nyt mietiskelen, että mitähän välivaatetta muilla isojenpuolelaisilla on päällä? villahaalaria? kaksiosaista villapukua? hirviöfleecejä?kiitokset vinkeistä!

Kommentit (9)

Mukaan lähti villakerrasto, joka oli mielstäni ruskovilla-tyyppinen (aikaisempina vuosina meillä on ollut juuri ruskovillan kerrastoja) ja villatakki, johon olisin ostanut housutkin, muttei ollut sopivaa kokoa. Jätin varauksen ja soittavat, kun saavat lisää, arvioivat parin viikon kuluttua tulevan.Kotona tutkin vielä ostoksiani ja kerrastossa oli laput, jotka kertoivat niiden olevan 1. kerroksen vaatteita ja tuo villatakki taas, joka oli sisäpuolelta juuri tuota mainittua frotee tyyppistä, oli 2. kerrokseksi suositeltu. Kaupassa katsoin jotain haalaria ja siinä taas oli lappu 3. kerros.Hintaa noille tuli yhteensä 69.70¿ eli kerraston paita ja housut olivat 19,90 ja villatakki, joka oli hiukan paksumpi oli 29,90¿.Ostin muuten tuon villatakin yhden koon isompaa, kuin käytössä oleva koko ja se sopi hyvin college-puseron päälle, kun käänsi hihat. - Minäkö pihi, kun ajattelin sen käyvän pidempään, kun on isompi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaan siis ihan ohutta neulosta ja samanlaista sisa- ja ulkopuolelta. On joustavaksi neulottua ja meilla niita pidettiin sisavaatteiden paalla, vaikka ovatkin istuvaa mallia. Eli alla oli hihaton paita, trikoopaita ja sukkahousut tai pitkat alushousut. Ihanan ohuet, pehmeat ja samalla lampimat. Helppo pesta ja kuivuvat nopeasti.

käyttää päällä tai alla tuota villavaatetta, siis tuota Popin. On merinovillasta valmistettu ja sisäpuoli on sellainen frotteemaiseksi tehty. On oikein poikamainen ja mukavan ohutta neulosta. Meillä vielä vauva malli, mutta kovin on kyllä hyväksi koettu.

Suositellaan, ennen vannoin Ruskovillan nimeen, mutta on kovin paksu ja tönkkö heidän haalarinsa. Kerrastot kyllä ihanaa ohutta neulosta ja värejäkin taisi olla valittavana sin., pun., l.valk. ja taisi olla vihreäkin.Jos poika ei tykkää niin aina voi ommella hurjia kuvia lisukkeeksi, johan niillä saa uskottavuuden kuntoon hurjimmallekin pojalle! Anna pojan valita mieleiset ompelukuvat, niin varmasti laittaa villapökät mielellään jalkaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat