Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ollaan menossa katsomaan parin kuukauden ikäistä sukulaisvauvaa, mitä perheelle kannattaisi viedä tuliaisiksi? Olisiko ideoita?

Kommentit (9)

Brion puulelut sun muut on kivoja lapselle. Vaatteet on aina tervetulleita.Joku pulla hässäkkä voi olla myös ystävällistä. Eli ilmoita että sinä tuot syötävät. Helpottaa kuule kummasti tuoretta äityliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vauvalle huopa tai joku suloinen peitto, niille on kuitenkin käyttöä vaikka olisikin useampi peitto kun niitä saa kuitenkin pestä jos joskus vaipat falskaa, tai jos vauva pulauttelee tai menee myöhemmin leikkialustana tai pehmikkeeksi jos vauva lattialla.Vaipat on varmasti myös tervetulleita, esim "vaippakakku". Vaatteitakin on kiva saada lahjaksi, kun vauvaperheessä kuitenkin se pesukone pyörii jatkuvasti mutta kannattaa ensin kysyä minkä kokoisia tai mallisia vaatteita toivotaan.Vauvan hupullinen pyyhe tai joku kylpyaiheinen lahjapakkaus voisi olla kiva jossa vaikka kylpylelu ja pyyhe.

Ei kannata tehdä vauvan tuliaisista numeroa, kaupoista löytyy alesta vauvojen vaatteita, leluja ja kirjoja ihan muutamalla eurolla.Muista sen sijaan perheen muita lapsia vaikka

oma karkkipussi joka tenavalle.Kukaan ei kohta muista mitä veit vauvalle, mutta isompien sisarusten mielipaha jää kaikkien mieleen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat