Seuraa 

Sivut

Kommentit (33)

Samaa pohdin itse tuolla aiemmin, että tuntuu meillä monella olevan kaksi poikaa ennestään. Omat ovat 02/04 ja 06/06, kolmas toivottavasti 06/08, toivossa eletään, menkat loppui justiinsa, että kesäkuulle olisi hyvät saumat;-) Meillä eksata, tunnustan toivoneeni poikaa. Toista odottaessa toivoin ihan " käytännön" syistä myös poikaa, vaatteet ja muut jutskat periytyy käteväti nuoremmalle. Toki on tyttökin tervetullut ja mukava yllätys toki olisi jos kolmonen olisi tyttö. Vauvaa me kuitenkin toivotaan, ei tyttöä tai poikaa. Vaikea uskoa, että se sortti siitä yhtäkkiä muuttuis, kun poikia on ennestäään.

Meidän esikoisen nimen sai mies päättää, niin oli sovittu, kun lapset on mun sukunimellä, vaikka aviossa ollaankin on meillä molemmilla omat nimet. Toki nimestä neuvoteltiin ja yhteistuumin hyväksyttiin. Esikoisen toinen nimi on miehen isoisän nimi ja kolmas minun isoisän nimi. Toisen nimi sointui kivasti esikoisen nimen kanssa ja toinen ja kolmas nimi tuli suvun perintönä. Miehen puolella kaikilla on ollut aina kolme nimeä.

Ihanaa tämä yhteinen vauvakuume miehen kanssa, kukaan lähipiirissä ei asiasta tiedä, päästään sitten yllättämään, te kanssa sisaret jaatte vain tämän salaisuuden.

Jotenkin ollaan miehen kanssa löydetty toisiamme taas enemmän. Oli tässä pitkä kausi, että ei edes nukuttu samassa huoneessa, nyt alkaa noi sänkypuuhailutkin olla jonkinlaisessa vireessä. Onneksi on oma makuuhuone aikuisille ja vielä eri kerroksessa, kuin lastenhuoneet niin voi rauhassa touhuilla. Ihan kuin saisi itsekin uutta virtaa elämään, kun erotiikka on vahvasti läsnä parisuhteessa.

Viikonloppuna mennään miehen vanhempien luokse, ihanaa päästä valmiiseen pöytään..

Aurinkoista loppuviikkoa.

Tervetuloa uusi kuumeilija mukaan.. Itselläni on myös kaksi poikaa ja kesäkuussa päätettiin, että kolmonen on tervetullut. Tai no itselläni on kova kuume ollut jo vuoremman pojan synytmästä 06/06 saakka, mutta mies tarvitsi hieman pehmittelyä. Mukava saada uusia joukkoon, välillä tuntuu jutut vähän jämähtävän ja keskustelu ei ole hurjan vilkasta, mutta onneksi tulee uusia joukkoon.

Toivotaan, että saat kierron nopeasti käyntiin..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käyhän ilmoittautumassa kotiloihin.

Mulla on ollut karseet alkuraskauden oireet. Väsymystä, huonoa oloa etc. Jospa se tästä.Vuma: toivottavasti saat raskaustestistä plussan, pidän sulle peukkuja !

Viola rv 6+ 3

Meillä on sitten molemmat, tyttö ja poika. :) Nyt olisi varmaan se ovis parhaillaan. Ainakin mahaa kivistää ja vihloo ajoittain. Mä tiedän jo sekä pojalle ja tytölle nimet ja olen sopinut jo vaunujen ostosta kaverin kanssa. :) Että aikaisessa ollaan... Meillä on lasten nimet valittu ihan vaan mieltymyksen mukaan. Tytöllä tosin on keskimmäinen nimi annettu parhaan ystäväni mukaan. :) Lupasin vuosia sitten ystävälleni että jos joskus tytön saan tulee yksi nimi hänen mukaansa, ja lupaus tuli pidettyä.

Meillä yllättäen mies ei olekaan kovasti vastaan, jos perhe tästä vielä kasvaisi. Jotta nyt sitten saa vaavi tulla jos on tullakseen. Menkkoja tässä kyllä tämän kierron päätteeksi odottelen, mutta oikein rauhallisin mielin. En odota, että heti plussa pamahtaisi, koska kakkostakin yritettiin saattaa alkuun kahdeksan kuukautta. Hauskaahan tämä yrityskin on, ellei mene liian vakavaksi kuten meinasi käydä kakkosta tehdessä. Hauskaa loppuviikkoa kaikille kuumeilijoille!

Minulle ei kuulu mitään erikoista. Lauantaina on mummoni hautajaiset ja keskiviikkona pitäisi jaksaa järjestää nuorimman 1v. synttäreitä.

Kai sitä sitten täytyy yrittää.Millä yk:llä tärppäsi?Onnea vielä kerran! =)

Jännä juttu tuo että nykyään tuntuu tulevan joko tyttö- tai poikasisarusparvia.. Meilläkin nyt tyttöjen jatkeeksi toivottais vaihteeksi poikaa, ettei isukin tarvitse olla helisemässä sitten kymmenen vuoden kuluttua, kun poikia alkaa pyörimään nurkissa. Vaikka onhan niitä nytkin jo luvassa;)

Mutta molemmat tyttö tai poika on todellakin tervetulleita, kunhan olisi vain terve!! Ollaan jo mietitty nimetkin valmiiksi... Aiempien lasten etunimet keksittyjä ja toiset nimet perinteiseen tapaan(tuntuu olevan) suvusta.Aika tuntuu menevän ihan kuolettavan hitaasti. Viime viikolla lähti kierukka ja nyt on ekat " menkat" tullu ja menny. Kovasti on yritystä makuuhuoneen puolella mut taitaa olla näin alkukierrosta pelkkää harjoitusta. Jännittävää tosiaan odotella koska tärppää.Joku mietiskeli että kuinka sitä haluaa vielä ainakin yhden lapsen kun on näitä kahdenkin kanssa välillä rankkaa..sairastelukausiakin ym. Mietin myös ite samaa välillä. Mut nyt on jotenkin tullut sellainen emoankka(jotenkikn muka viisastunut ja vanhentunut yhtäkkiä) kausi että " aikansa kutakin" ja kyllä ne positiiviset hetket antaa niin paljon jaksamista taas niihin rankkoihin päiviin!!!Nyt täytyy mennä katsomaan Dr. House, joka on aivan huippu;)tervetuloa uusille ja plussia ja helliä hetkiä<3<3 kaikille

Rauhallista sunnuntaita täällä vietellään.. Nuorempi heräs puol 6 ammulla, joten aika rauhalliset on omat fiiliksetkin, ei paljoa jaksa hötkyillä.

Iiiik, tervetuloa joukkoon. Itselläni poistettiin 7.8 hormonikierukka ja 7.9 alkoi sitten ensimmäiset ihan oikeat kuukautiset sen jälkeen. Joku kertoili tuolla aiemmin, että eka ovulaatio kierukan poiston jälkeen oli ollut heti parin oäivän päästä poistosta. Mun lääkäri, joka kierukan poisti kertoi, että nopeimmat hänen asiakkaat on kahden viikon jälkeen ollut raskaana. Ei ihan mahdotonta siis nopea ovulaatio.

Itsekin huomasin tuon halujen muutoksen, kun kierukka lähti, en tiedä johtuiko juuri korvien välistä;-)

Plussatuulia kaikille..

Mutta kun kävin lueskelemassa niin vastataan sitten. Eli meillä on poika ja tyttö :) Juuri siinä järjestyksessäkin kuin halusin. Anoppi nyt meille puhui, että kyllä te sen kolmannen vielä, että kun ei ole painetta edes sukupuolesta, kun molemmat jo on, niin voisi odottaa vain vauvaa.

Noh, joo, onhan se noinkin, mutta silti molemmat on sitä mieltä, että jos kolmas tulisi, niin kyllä me poikaa ennemmän toivottaisiin (vaikka tyttö olisi aivan yhtä tervetullut) Pojat on vaan niin paljon helpompia, suorempia ja meillä poika on myös huomattavan paljon rauhallisempi.Tyttö on syntynyt 03 ja sai nimensä ihan sen mukaan, että niistä pidettiin. Toinen kyllä sitten löytyy myös suvusta. Poika (05) sai nimensä myöskin mieltymysten mukaan, mutta kaikki nimet löytyvät suvusta vähän kauempaa. Mahdolliselle seuraavalle lapselle, olipa sitten tyttö tai poika on jo nimiehdokit valmiina.On tämä kuumeilu nyt vain niin erilaista. Kroppa on tehnyt tepposet ja menkat jo viikon myöhässä. Testejä olen tehnyt lukemattomia, kaikki näyttää negaa. Parissa näkynyt jokin haalean haalea haamu, mutta kyseessä aconin herkkä testi ja luin tältä palstalta, että viivan paikka saattaa näkyä. Onko täällä kellään kokemusta noista herkistä liuskatesteistä? Malttamattomana täällä odotan jotakin tapahtuvaksi. Alkaisivat edes ne menkat, että pääsis ensimmäiseen kokonaiseen yrityskiertoon.Onnittelut 72mamalle! (meniköhän ihan pieleen tuo nikki?)Tällaisin miettein mukavaa lauantaita toivottelee

Teelia

Meillä siis tytöt 6/05 ja 9/06. Oishan se jännä jos vielä poikakin saataisiin, mutta oikeasti sillä ei merkitystä kumpi olisi.Nyt molemmat tytöt hirveässä flunssassa ja kätinässä, niin mielessä käy, että mikähän hulluus se on joka saa haaveilemaan vielä siitä kolmannesta. Mutta se haave vaan pysyy, vaikka viimekin yönä herätty varmaan 10 kertaa niistämään ja lohduttamaan pientä itkijää. Ei sitä voi ainakaan kovin mukavuuden haluiseksi itseään luokitella, kun normaalissa tilanteessa justiinsa päästy eroon yöheräämisistä yms. niin alusta vaan haluaa taas aloittaa :)Nimet meillä on molemmille keksitty, koittaen välttää lähipiirissä jo käytössä olevia. Esikoiselle oli nimi valmiina jo vuosikausia ennenku edes oli lapsi alulla ja nuoremmalle nimeä haettiin vielä ristiäisviikolla. Nyt jos se kolmas vielä saataisiin, olisi pojan nimi valmiina, mutta tytön kanssa taitaisi olla edessä sama pähkäily ku viimeksi.Mutta juu, jotain merkkejä minkään moisesta kierrosta tässä odotellaan, kun pillereiden aikana ei tätiä ole näkynyt. Toivottavasti nyt piakkoin alkais oma hormoonitoiminta taas pelittää ja pääsis sitten itse asiaan :)Aurinkoa harmaaseen päivään ja plussasäteitä kaikille niitä kaipaileville.-Elmi

Viime viikolla en ehtinytkään kirjottelemaan.. eli kuukautiset ne oli ja meni ja nyt sitten uutta yritystä on! Ovulaatiotikut päätin sitten jättää kumminkin ainakin toistaseks hankkimatta.. en halua vielä stressata liikoja.. kolmas tulee jos tulee.. katellaan sitten myöhemmin noita tikkuja jos ei ala tärpätä!Mutta mukavaa viikkoa kaikille! Pitänee mennä muksuja viihdyttämään kun tuossa nahisevat..Milia (yk 2)

Kolmas olis tietty kiva jos olis tyttö, mutta kumpi vaan käy! Vauvaa täälläkin siis toivotaan!Meillä nimet pojilla on ihan vaan keksitty omien mieltymystymme mukaan. Kummallakin on kolme nimeä.. suvusta ei niitä siis ole otettu.Lauantaina saan vissiin veljen vauvan hoitoon (4kk ikäinen).. vauvakuume saa varmasti lisää pontta tuosta! =) Yritystä on ollu.. nyt vissiin sit vaan pitäs jaksaa reilu viikko odotella, että saa tietää tuottiko yritys tulosta vai ei!Onnittelut plussanneille ja uusille tervetuloa (tosin pidän itseänikin melko uutena vielä.. )!T: Milia

Tarrasukkia matkaan! Voi vitsit kun pääsis perässä...No, vielä toiveita meillä toukovauvelille. Alavatsaa nippailee, painontunnettakin ollut ilmassa. Ja vessassa saa juosta yhtenään!!Itsellä sellainen olo, et jos menkat alkaa, on ollut kemiallinen raskaus. Jotenkin on tuntunut niin erilaiselta kuin aiemmin. Mutta, mun kierto on lyhyt, 24 pv, ja oletettu ovis oli normaalia myöhemmin. Jospa alkio ei ehdikään kiinnittyä...?Tulipas vähän omanapaista. Mutta onnea kaikille yritykseen! Ja kärsivällisyyttä yritystä suunnitteleville!vuma yk 2, kp 24/24 eikä yhtään testiä kaapissa. Kai sitä huomenna hankittava jos tarvii.. Ettää PIINAA!!

Olen ollut työreissuilla ja ihan teidän löpiniöitä odottelin!

Niin meillä on kans 2 poikaa 3 ja 5 V. Suvussa 6 serkusta ja kaikkia poikia. Kolmas saa tietty olla kumpi vaan, mutta en ainakaan ole jättänyt epäselväksi sitä, että tyttö ois kyl kiva. Toisaalta paljon vähemmällä tavararoiden määrällä pääsee, jos kolmas ois poika. No samapa tuo kunhan nyt tulisi niitä plussatuulia tänne. Ovisaikaa odotetaan loppuviikolle tai alkuviikolle. En kanssa halunnut niitä ovistikkuja, koska petihommat on muutenkin ihan kivoja, joten eiköhän sitä voida " varmuudeksi" harrastaa enemmänkin...Ja ennenkin ilman tullut.

On se jännää, että kolmosta tehdessä päässä pyörii vain vauva. Jotenkin ne alun oireet aikaisemmista ja odotus oli jännää, mutta nyt voisi vaan olla pikaisesti pitkällä raskaana ja saada nyytin syliin. Ei kai tässä enää ole sellaista uutuuden viehätystä. Toisaalta meinaan kyllä nauttia koko raskausajasta, koska tämä on viimeinen raskuteni. Never say never, mutta muista syistä on.Ihanaa viikonloppua kaikille ja peittojen alle kylmyyttä pakoon!

Onnea, ihan hurjasti onnea 72mama.. Varmaan ihan uskomaton fiilis tehdä plussa. Toivotaan, että kaikki menee hyvin.

Lähden laittelemaan aamiaista lapsille, esikoisella onkin kerhopäivä. Mennään pienemmän kanssa sillä aikaa lenkille..

Siis mukavaa viikon alkua kaikille. :) Lapset lähtevät tänään isän kanssa mummolaan, saan rauhassa siivoilla kotia. :) Tässä olen mietiskellyt että kun kuukautiset tulivat kahden viikon välein, niin onko ovulaatio aikaisempien " oikeiden" menkkojen mukaan vai nyt näiden viimeksi olleiden? Vai tuleekohan sitä ollenkaan enää... Olisi varmaan otettava käyttöön ne ovistestit niin olisi vähän viisaampi. No, täytyy alkaa laittaa lapsia lähtökuntoon, ihana rauha odottaa. :)

Kiitos Rilla-ma-rillalle, kun aukaisit uuden viikkopinon - ja toivotaan, että vuoto siellä alkaisi; se kuitenkin selkiyttää paljon asioita, kun kierto pyrkii säännöllistymään itsekseen =o).Minä täällä tuskailen ajatuksen kanssa, että koska me uskallettaisiin ottaa uusi yrityskierto miehen kanssa - nyt tosiaan on vasta lopullaan ensimmäiset kuukautiset meidän keskenmenon jälkeen (jonka jälkeen minulla oli kohtutulehduksen oireita ja söin siihen antibioottikuurinkin), yhdet kuukautiset ainakin vielä ootellaan ja sitten ehkä yritys rapu-vauvaan ;o).. tai sitten annetaan kierron kunnolla vakiintua ja säännöllistyä ja yritetään vasta joulukuussa neitsyt-vauvaa.Meillä on nyt 3 kertaa tärpännyt raskaus ensimmäisestä yrityskierrosta; pelkään ettei meillä siis auta ajatella, ettei raskaus ala, jos ei sille ole otolliset puitteet kehittyä =o/. En haluaisi kokea enää toista keskenmenoa - ainakaan siten, että se olisi ollut jotenkin estettävissä " omalla toiminnalla"Sekavissa tunnelmissa siis täällä edetään.. ehkä se tästä (toivottavasti) ajan myötä selkiintyy..

Meilläkin muuten on 2 poikaa (03 ja 06 syntyneet), kuten näyttää aika monella muullakin teistä olevan. Ja tyttöä kyllä kovasti toivotaan poikien seuraksi sitten kun yrittämään aletaan. Olen tässä mietiskellyt että ois kiva saada syksy- tai talvivauva vaihteeksi, koska pojat ovat syntyneet keväällä ja kesällä. Saa nähdä, aletaanko siis jo tämän vuoden marras-joulukuussa yrittämään vai vasta vuoden päästä... Melko varmasti kuitenkin vasta vuoden päästä, koska parin kuukauden päästä olisi kyllä liian pian.Nimistä: Meidän lasten nimet on ihan keksitty paitsi esikoisen kolmas nimi kulkee suvussa. Muihin nimiin ei siis liity mitään erityistä " tarinaa" =)Hyvää viikonlopun odotusta ja tärppionnea kaikille!!

Kiitos lämpimästä vastaanotosta, kanssapalstailijat!! Ihanaa, kun saa kuumeilla kanssasisarien kanssa, kun vielä ollaan oltu lähipiirissä ihan hissukseen asiasta. Meillä nämä pojat taitaa kulkea vähän niinkuin suvussa, serkuista 6 on poikia ja vain yksi tyttö. Välillä tuntuu että kun yhdellä aloittaa ovat loputkin samaa sarjaa ;) (esim. lähipiirissä vain yhdessä perheessä tyttö ja poika, muilla joko tyttöjä tai poikia, kuitenkin suurimmaksi osaksi poikia). Meillä poikien nimet alkavat samalla alkukirjaimella, kun isänkin nimi, toiset ja kolmannet nimet sitten vanhanaikaisia suvusta otettuja nimiä. Mahdollinen tyttö nimetään sitten äidin nimen alkukirjaimien mukaan. Mutta poikanahan tätä mahdollista kolmostakin varmaan ajatellaan (kunnes toisin todistetaan ;)) Mukavaa päivää kaikille!Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat