Vierailija

Alku meni tosi hyvin. Tyttö lähti innosta puhkuen aamuisin eskarille. Viikonloppuisinkin malttamattomana odotti maanantaita jotta pääsee taas eskariin.

Nyt on eskariviikkoja takana 4 ja lähiaikoina on ollut ilmassa sellaista " emmä oikeestaan niin tykkääkään eskarista" ja tahtois jäädä mieluummin kotiin. Viime viikon perjantai pidettiinkin lomaa eskarista, silti tänä aamuna huomasin ettei olis huvittanut lähteä.Kuitenkin tyttö on saanut kavereita eskarista ja tekemiseset on kivoja siellä. Eikä siellä kuulemma ketään kiusatakaan.

Kommentit (9)

En tiedä miksi piditte vapaata perjantaina, mutta jos se oli tytön toive eli myönnyit hänen haluunsa jäädä kotiin, se todennäköisesti vaan pahentaa asiaa. Tyttö huomaa että voi jäädä kotiin kun haluaa ja haluaakin sitä sitten toistekin.Onko tyttösi ollut hoidossa ennen eskaria?

Jos ei niin " ongelmanne" on varmasti aika tyypillinen. Ei ole niin helppoa sopeutua säännölliseen jokapäiväiseen eskariin ja isoon ryhmään, jos ei ole sellaisesssa aikaisemmin tottunut olemaan.Uskon kuitenkin että hetken päästä ongelma on voitettu ja tyttö tottuu että jokapäivä mennään. Koulukin ensi vuonna on sitten jokapäiväistä. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sinä päätät hyvissä ajoin vaikka että joka toinen perjantai pidetään vapaata eikä sitä muuteta vain koska tyttö haluaa. Nyt on hyvä opetella sitä, että jonnekin on vaan pakko mennä.

Tämä alkuinnostuksen haihtuminen tapahtuu kaikessa, ei se mitään kummallista ole. Tärkeää on että asioita ei saa lopettaa vain koska ne eivät enää olekaan yhtä kivoja kuin alussa, vaan myös tylsät jutut on joskus hoidettava. Pelkkä väsymys tai ylikierrokset on huono tekosyy jäädä kotiin - 6-vuotiaan on niitä jo vähän kestettävä eikä eskari tosiaankaan ole mikään kovin raskas homma.

päättää milloin menee eskariin, tulee koulun aloituksesta todella vaikeaa. Eihän eskari kestä kuin pari tuntia! Elämässä on tylsiäkin juttuja tehtävänä. Monissa maissa koulu alkaa jo kolmevuotiaana.

sai kuitenkin vain perjantain vapaaksi eli pidennetyn viikonlopun. Tänäänkin olis mieluummin jäänyt kotiin mutta pistin eskariin. Olen itse ajatellut että silloin tällöin olis ok vielä pitää vapaapäivää kun on kyse " vain" eskarista.Hyppy tähän on meillä tosiaan ollut aika suuri. Tyttö on aiemmin ollut vain kotihoidossa, kerhossa on käynyt 3v kerran viikossa, 4v ja 5v 2 kertaa viikossa ja kerrallaan 2-3 tuntia. Kerho oli viikon kohokohta aina.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat