Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Poika pitää raahata väkisin sieltä pois kamalan huudon kanssa! Muutenkin olen ihan pihalla kun saa uhmakohtauksen yleisillä paikoilla. Kyse on erittäin tempperamenttisesta tapauksesta.

Kommentit (6)

Sanot lapselle, että " NYt mennään" . Puet vaikka väkisin, jos ei itse suostu. Ja sitten vaan lapsi kainaloon ja autoon/rattaisiin/ulos kävelemään.Kun muutaman kerran huomaa, että turha kiukutella, on kerhosta lähtö huomattavasti helpompaa.

Lapsi on jo sen ikäinen, että hänelle kannattaa tarkasti kertoa etukäteen miten toimitaan. Vaikka jo kotona jutella, että mennään kerhoon, mitä kerhossa tapahtuu, ja että sitten puetaan päälle ja lähdetään kotiin. JA kerhossa loppupuolella alkaa varoitella lasta, että kohtapuoleen lähdetään.Meillä toimii tosi hyvin lasten kanssa (2 ja 4) se, että laitan munakellosta tai kännykästä esim. 5 minuuttia tai muun sopivan ajan päähän hälytyksen, ja sanon lapsille, että sitten kun kello soi, sitten puetaan ja lähdetään. Ikinä eivät kiukuttele tossa tilanteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

la. Ja jokainen äiti tietää miltä tuntuu, kun lapsi saa paskahalvauksen juuri siinä tilanteessa missä ei pitäisi.Ei lapselle tarvitse huutaa tms. vaan toimia siten kuin ilman raivariakin, jos oltiin lähdössä, niin sitten lähdetään, lapsi huutakoon vaikka keuhkonsa pihalle.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat