Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Poikamme on siis hurahtanut nyt pleikkaripeleihin, saa pelata 1-2 kertaa viikossa kotona itse, mutta ilmeisesti kaverit pelaavat useammin kun niistä on jatkuva rankutus... Poika jo salakuljetti yhden pelin toissaviikolla kouluun ja vaihtoi pelejä erään vuotta vanhemman kaverin kanssa... ei suostunut ensin kertomaan, että olivat vaihtaneet muttei sitten kehdannut viedä sitä peliä takaisinkaan joten arvasin että oli luvannut omaksi. Eipä siinä mitään, ei hävinnyt tässä vaihdossa kyllä ainakaan. Nyt sitten oli Pokemon kortit kielletty koulussa kokonaan, mutta kappas vain meidän pojan taskusta niitä oli löytynyt viime perjantaina kuitenkin!

Ja nyt tänäaamuna kun oli lähdössä kouluun, ihmettelin kun reppu oli niin painava niin sieltä löytyi kaikki pleikkaripelit mitä pojalla on... ehkä noin 5 kpl siis! Minä siitä sitten tietty suutuin ja sitten poika lähti koulutaksille suutuspäissään! Ja nyt harmittaa vietävästi! =(Mitä tähän keksisi rangaistukseksi?? Laitoin nyt pelit piiloon ja sanoin, ettei vähään aikaan pelata yhtään kun ei näköjään ymmärrä/usko ettei mitään tuollaista saa kouluun kuljettaa...

Mitä te tekisitte? Tuntuu, että kaikilla koulukavereilla on pelikoneet omissa huoneissaan ja saavat pelata niin paljon kun haluavat... En ymmärrä sitä yhtään, eikä meille ole todellakaan sellaista meininkiä tulossa!

Kommentit (4)

ja peliaikaa on joka toinen päivä 1,5 h. Vielä keväällä sitä oli 1h kerrallaan, joten eivät todellakaan " isotkaan pojat" saa pelata kuinka paljon vain. Voit käyttää tätä argumenttina ;-)Pleikkaa meillä ei ole, mutta Nintendo kyllä ja sitä eivät saa ottaa kouluun, eivätkä toki pelejäkään. Pokekortteja ei saa olla kouluaikana mukana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Usein se virallisen tahon nuhtelu toimii paremmin kuin oman äidin motkotus. Jos poika ei tunnu uskova ja jatkaa tavaroiden salakuljetusta, ota yhetyttä opettajaan ja kerro tilanteesta. Sano, että sinusta olisi hyvä jos ope ratsiaisi pojan repun vaikka joka aamu ja laittaisi vanhemmilekin viestiä mitä sieltä on löytynyt.Toi pleikan laittaminen jäähylle on hyvä rangaistus. Pidä se siellä myös niin kauan että pojalta menee ainakin yksi pelivuoro ohi. Meillä muuten 9-vuotias saa pelata yhteensä kolme kertaa viikossa pleikkaa tai tietokonetta. Tosin esim. viime viikolla ei ehtinyt pelata yhtään kumpaakaan, kun illat kului ulkoillessa ja sarjiksia lukiessa .-)

Poikamme on lisäksi kauhean hyväuskoinen ja saattaa todellakin antaa vaikka jollekin pelinsä jos vaan riittävän hyvin maanittelee! Mutta se, että menettäisi pelit on pienempi paha siihen nähden, että poika ei tunnu tajuavan että joutuu vielä opettajan juttusille jos ei usko sääntöjä!

Poika on vielä kaikenlisäksi sellainen jäärä, ettei edes aina puhu kaikkia asioita.. jos hänen kanssaan alkaa juttelemaan tällaisesta asiasta joka ei ole mieluinen niin ei puhu mitään tai sitten sanoo " en tiiä" . =/

Pitää nyt yrittää kuitenkin jutella. Pakko on joku tolkku tulla tähän touhuun!

Lisää vinkkejä ja kokemuksia otan mielelläni vastaan! =)ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat