Vierailija

ei nosta päätään mahallaan ollessaan? pitäisikö huolestua? asiallisia vastauksia kiitos. Emme ole paljon pitäneet mahallaan kun tytöllä on ollut niin kipeä ja arka vatsa.

Kommentit (6)

tyttö tosiaan protestoi tuota mahallaan olemista. Kiitos vinkistä tuosta oman mahan päällä pitämisestä. Alkoi kyllä nyt huolestuttaa.. ap

sen, että ei kannata tuon ikäistä nukuttaa vatsallaan, kätkytkuolemariski on huomattavasti suurempi juuri kai sen sikeämmän unen takia.Ja nobelisti.. eiköhän ap:n vauva sen verran aikuisena jaksa kannatella päätään että se Nobelin palkinnon saanti ei jää siitä syystä uupumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsi on harjoituksen puutteen vuoksi jäänyt hieman kehityksessä jälkeen, mutta ei sillä ole minkäänlaista vaikutusta myöhempään elämään ja kehitykseen. Nyt vaan useita kertoja päivässä lyhyitä kertoja vauva vatsalleen ja vähitellen pidennetään aikaa. Jos tuntuu hankalalta vauvasta (protestoi), ni helpoiten sujuu, jos on alkuun mahallaan äidin mahan päällä.

Mahakipuisen vauvan paras asento on useimmiten mahallaan. Uni tulee parhaiten mahallaan. Meidän 2 kk nostaa komeasti päätä ja nukkuu 8 tunnin yöunet mahallaan. Syötön jälkeen vielä jatkaa pari tuntia. Ja koliikkiin viittaavaa iltaitkuakin meillä on ollut.Treenausta vaikka siten että kasvot äidin rinnalla, ja mielenkiintoisia esineitä yläpuolelle. Vähitellen äitin asentona selinmakuu.Siihen mahakipuun sitten reladropsit ja cuplaton ja pepulle taputtelu.Harmi että teidän vauva on jo jäänyt kehityksessä jälkeen. Vanhempien osaamattomuuden takia vauvasta ei nyt tule nobelistia eikä edes Suomen nuorinta tohtoria...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat